Mobilna verzija
marko potrc Odkrito.si

Dokler ima Marko Potrč to, vse "štima"

george Svet24.si

FOTO: George ni nič kriv, a vzbuja nejevoljo

manica janezic Svet24.si

Kdo bo novi odgovorni urednik informativnega ...

piran Svet24.si

Počitnice v Sloveniji bodo znatno dražje

nails Najstnica.si

Poslovi se od lomljivih in krhkih nohtov

meral-cetinkaya-106929l Njena.si

Ko mama Zeynep odvrže filmsko masko ...

ANA_Gorske sanje_snemalni dan_025 Njena.si

Huda poškodba slovenske smučarke kriva za ...

nu
nu

Agim Ibraimi ni edini nekdanji ljubljenec navijačev Maribora, za katerega naj bi se ogrela Olimpija

www.alesfevzer.com

Seznam nogometašev, za katere naj bi se ogrela Olimpija, je iz dneva v dan daljši.

Kot smo že poročali, se Olimpiji tudi po koncu tokratne sezone obeta popolna prenova igralskega kadra. Dobro obveščeni viri pravijo, da bi Ljubljano lahko zapustilo več kot deset nogometašev, v tem primeru bo kakopak tudi ogromno prišlekov. Bolj kot ne je že dogovorjen prihod Andresa Vombergarja iz argentinskega kluba Los Andes, hkrati naj bi se zmaji že nekaj časa odkrito spogledovali tudi Agimom Ibraimijem, ki si po slovesu od Astane išče novega delodajalca.

Toda Makedonec sploh ni edini nekdanji ljubljenec navijačev Maribora, ki ga menda želi Olimpija. Kot poroča Nogomania, se je na seznamu želja kluba iz slovenske prestolnice znašel tudi Goran Cvijanović. Slednji je vijoličasti dres nosil med letoma 2010 in 2014, pred tem je igral tudi za Gorico, kasneje še za Rijeko in Al Arabi, trenutno je pri Celju. Toda s slednjim mu pogodba poteče s koncem maja, kar bi lahko izkoristila Olimpija in si njegove usluge zagotovila brez plačila odškodnine.


Tridesetletni Cvijanović je pred časom že bil na radarju Ljubljančanov, in sicer tik po tem, ko je Olimpijo prevzel Milan Mandarić. Tedaj je Primorec tudi prejel ponudbo zeleno-belih, a je ni sprejel. Jo zdaj bo?

Goran Cvijanović
Arsen Perić