Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

STA
STA
0 17.05.2017 19:08:22

Domžalčani dvakrat v mrežo, trikrat v okvir vrat, a osvojili le točko

Drago Wernig - TAKA
Nogometaši Domžal in Gorice so se na Ptuju v 34. krogu Prve lige Telekom Slovenije razšli z 1:1 (0:1).

Boj tretje in četrte ekipe prvenstva se je končal z delitvijo točk, kar pomeni, da dva kroga pred koncem Domžale in Gorico še vedno loči le točka. Dvakratni prvaki so bili sicer večino tekme na Ptuju boljši tekmec, do izenačenja pa prišli šele v izdihljajih obračuna.

Domžalčani so bili uvodoma konkretnejši tekmec, saj so kar nekajkrat prišli do strela, a bili premalo natančni. Tako so poskusili Alvaro Brachi v šesti in 21. minuti, Amedej Vetrih z glavo v osmi, Jan Repas v deveti, v 18. minuti pa je Petar Franjić z roba kazenskega prostora zadel vratnico. A takrat so gosti že vodili, saj je v deseti minuti z glavo svojo mrežo nesrečno zadel Gaber Dobrovoljc, potem ko je v kazenski prostor žogo poslal Rifet Kapić s prostega strela z desne strani.

2domzale gorica dw
Drago Wernig - TAKA
V 30. minuti so Novogoričani malce opozorili nase še prek Dejana Žigona, ki je s 13 metrov žogo poslal mimo gola, dve minuti zatem pa je na drugi strani razpoloženi Brachi s prostega strela z levega roba kazenskega prostora zadel prečko. Isti igralec je bil premalo natančen tudi v 33. minuti, v 34. pa s prostega strela z 20 metrov okvir vrat znova stresel Franjić

V drugem polčasu so imeli večino časa žogo v svoji posesti Domžalčani, a dolgo niso znali prelisičiti goriške obrambe. V 83. minuti pa so vendarle znova zagrozili, a je strela Žana Žužka in Elvisa Bratanovića ustavil Grega Sorčan. Ta pa je klonil v 87. minuti, ko je po Brachijevi podaji žogo z glavo v mrežo preusmeril Žužek za končnih 1:1.

Domžale - Gorica 1:1 (0:1)

Ptuj - Mestni stadion Ptuj. 400 gledalcev. Glavni sodnik: Dragoslav Perić (Kranj).

Strelca: 0:1 Dobrovoljc (10, avtogol), 1:1 Žužek (87).

Domžale: Milić, Brachi, Blažič, Dobrovoljc, Rom, Vetrih (od 73. Bratanović), Husmani, Matjašič (od 60. Volarič), Repas, Franjić (od 66. Žužek), Firer.

Gorica: Sorčan, Celcer, Kavčič, Boben, Gregorič, Kolenc, Kapić, Škarabot, Žigon (od 74. Humar), Osuji (od 84. Marinič), Filipović (od 72. Nagode).

Rumeni kartoni: Dobrovoljc, Bratanović; Gregorič, Kapić, Celcer.

Rdeči kartoni: -

Značke: domžale, goriva, plts

Članki iz rubrike