Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 17.05.2017 08:04:17

Komu je po remiju na Bonifiki zapel pop-folk zvezdnik Mitar Mirić?

alesfevzer.com
Na koprskem stadionu odmevala legendarna uspešnica na prostih nekdanje skupne države.

Nogometaši Olimpije in Kopra so se v torkovem večeru v tekmi 34. prvenstvenega kroga pristaniškem mestu razšli z izidom 1:1. Ljubljančani so si z remijem že zagotovili nastop na mednarodnem prizorišču v prihodnji sezoni, a bodo seveda napadli še pokalno lovoriko, kozlički so nadaljevali niz neporaženosti.

Zlasti v drugem polčasu je bilo dogajanje na zelenici prevej razgibano in zanimivo, takšno pa je bilo tudi po tekmi. Popolnoma jasno je, da si vsak gostitelj sam izbere, kakšna bo glasba na stadionu v pričakovanju tekme, med polčasom, in po koncu dvoboja, toda po zadnjem žvižgu Nejca Kajtazovića so bili mnogi vendarle presenečeni, ko so na Bonifiki poslušali legendarno uspešnico bosanskega v Srbiji živečega pop-folk zvezdnika Mitra Mirića.

"Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine, mogu samo da nas mrze, oni što nas ne vole (Nihče nam nič ne more, močnejši smo od usode. Tisti, ki nas ne marajo, nas lahko samo sovražijo)," je odmevalo iz zvočnikov. Ker to ni stalnica, je seveda jasno, da so se v Kopru za ta korak odločili z namenom. Poslali so sporočilo, ni pa popolnoma jasno komu. Ali Milanu Mandariću, s katerim so že dolgo v "vojni" in se ni veselil prestižne zmage na "sovražnikovem ozemlju," ali morda NZS, ker jim Komisija za licenciranje na prvi stopnji ni dodelila tekmovalne licence za prihodnjo sezono? Ali pa tako predsedniku Olimpije, kot krovni nogometni organizaciji? Presodite sami, sicer pa so Koprčani prepričani, da bodo na drugi stopnji licenco dobili in še naprej tekmovali med elito, nekatera namigovanja govorijo tudi drugače ...

Članki iz rubrike