Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 14.05.2017 16:26:01

Nova težava za Domžale pred finalom pokala: Po porazu z Olimpijo Simon Rožman ostal še brez pomembnega člana udarne enajsterice

Drago Wernig - TAKA
Pred zaključkom sezone imajo Domžalčani vedno več takšnih in drugačnih skrbi.

Matija Širok zagotovo ni tisti, ki bo s svojimi sposobnostmi lastnoročno prinašal zmage Domžalam, je pa Primorec zagotovo še kako pomemben člen zasedbe, ki domuje ob Kamniški Bistrici. Nekdanji član Gorice je v tej sezoni tako zaigral na 27 ligaških tekmah, toda poraja se dvom, ali bo sploh še na kakšni. Še več, Širok je vprašljiv celo za finale pokala, v katerem se bodo Domžalčani 31. maja v Kopru pomerili prav z Olimpijo. Tokrat so s slednjo izgubili z 1:3, ji prepustili drugo mesto na lestvici in ostali še brez omenjenega nogometaša.


Kot so sporočili iz tabora nekdanjega prvaka, si je Širok ob padcu poškodoval ključnico. "V prvem polčasu je namreč nerodno padel Matija Širok in si poškodoval ključnico. Natančnejši pregledi v naslednjih dneh bodo pokazali za kako resno poškodbo gre, a že v tem trenutku lahko zapišemo, da je njegov nastop v finalu pokala pod vprašajem," pravijo Domžalčani.

Da bi bilo vse še nekoliko huje, bosta morala naslednjo ligaško tekmo z Gorico (to bo prava bitka za Evropo, kluba na lestvici loči le točka) izpustiti dva ključna Rožmanova člena. Zaradi kartonov bosta na Ptuju – tam bodo do konca sezone Domžale igrale domače tekme – namreč počivala Jure Balkovec in Žan Majer.

Članki iz rubrike