Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 11.05.2017 17:18:03

Čudovita gesta. Igralca Olimpije polepšala dan otrokom (video)

nkolimpija.si
Nogometaša Olimpije Branko Ilić in Danijel Miškić sta se skupaj z nekaterimi drugimi znanimi osebnostmi udeležila šestega mini oviratlona, ki je potekal v športnih prostorih Univerzitetnega rehabilitacijskega inštituta Soča.

Poslanstvo znanih športnikov je precej širše, kot le prizadevanje biti čim boljši. Pogosto ga opravljajo tudi izven igrišč oziroma tekmovališč, ko na tak ali drugačen način osrečijo osrečijo svoje oboževalce in jim tudi pomagajo. Še zlasti najmlajšim in v takšni vlogi sta se skupaj z nekaterimi drugimi znanimi osebnostmi znašla tudi igralca Olimpije Branko Ilić in Danijel Miškić. V športnih prostorih Univerzitetnega rehabilitacijskega inštituta Soča sta sodelovala na mini oviratlonu, kjer sta otrokom nudila pomoč pri premagovanju ovir, jim namenila spodbudne besede, oba pa sta bila ganjena ob številnih iskrenih nasmehih fantov in deklet.

"Veseli me, da lahko pomagamo tem otrokom. Vesel sem, ko na obrazih teh otrok vidim nasmeh in veselje. To je najbolj pomembno," je dejal kapetan Olimpije Branko Ilić, dogajanje se je dotaknilo tudi Danijela Miškića: "Zagotovo ena izmed lepših stvari, ki sem jih naredil. Ni lepšega kot to, da lahko pomagaš otrokom. Vidi se, koliko jim pomeni, da smo prišli in jim pomagali na takšen način."


"Pomembno je, da se otroci smejijo, da so veseli. Upam, da jim bo vsak dan tako lep, kot je bil tokratni," je še dodal Branko Ilić. Dvojec zmajev je otroke, starše, spremljevalce in zaposlene v URI Soča povabili na sobotno tekmo med Olimpijo in Domžalami, ob tej priložnosti so Ljubljančani za sosedski dvoboj podarili tudi nekaj vstopnic.

Članki iz rubrike