Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Robert Balantič
Robert Balantič
0 25.04.2017 08:35:42

Razkrivamo: Koprski zvezdnik "na hladnem", ker ...

Drago Wernig - TAKA
Koprčani so se po daljšem času spet veselili zmage. Čakali so jo vse od 11. marca, ko so na Bonifiki ugnali Radomlje, tokrat pa so slast uspeha okusili v dvoboju z Velenjčani. Do želenega dosežka so prišli brez prispevka največjega zvezdnika, ki ga je trener Igor Pamić postavil »na hladno«.

Po uspehu v dvoboju z Rudarjem, ki je za Koprčane nadvse pomemben, Igor Pamić zadovoljstva ne skriva. "Zame je najpomembnejše spoznanje, da smo bili spet videti kot ekipa. Da smo prevladovali na igrišču ter pokazali, da znamo in zmoremo, če vsi dihamo kot eden. Nismo samo zmagali, ampak smo točke osvojili zasluženo. Po daljšem času smo vnovič imeli podobo pravega moštva, sprožili smo več strelov proti vratom kot na treh predhodnih preizkušnjah. Bili smo napadalno usmerjeni in dovolj nevarni ter hkrati tudi dovolj zanesljivi v obrambi. Velenjčanom, ki so nadvse nevarna zasedba z velikim potencialom, smo dovolili zgolj eno resnejšo priložnost. Res me veseli, da smo nadzirali potek dogodkov v za nas zahtevnem položaju, ko smo nujno potrebovali ves izkupiček," pravi trener kozličkov, ki verjame, da so njegovi varovanci takšne predstave sposobni ponavljati in jih še izboljšati, a se hkrati zaveda tudi nevarnosti: "Danes lahko govorimo o tem, kako je treba igrati, jutri je lahko že vse drugače. Če igralci vsega tega ne ponavljajo na igrišču, vse pade v vodo. Upam, da je ekipa dojela, da zmore in kako mora to početi."

Koprčani so do jubilejne desete zmage v dozdajšnjem delu prvenstva nekoliko presenetljivo prišli brez največjega zvezdnika. Danijela Pranjića ni bilo na igrišču, nekdanjega igralca Osijeka, Dinama, Heerenveena, Bayerna, Sportinga, Celte in Panathinaikosa sploh ni bilo v kadru. Zakaj? "Danijel Pranjić in tudi Darko Lukanović sta zaradi nediscipline dobila svojega trenerja in pod njegovim vodstvom uresničujeta poseben, dodatni program vadbe ..."

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V TORKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: koper, pranjić

Članki iz rubrike