požar avto hiša Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

zaprti-menedžerji Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred...

ruska propaganda rusija Reporter.si

Na spletnem portalu RTV Slovenija Putinovih trolov...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Del ekipe iz zakulisja kar preveč ...

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
0 22.04.2017 07:45:09

PRIMER ALEXANDRU CRETU: Olimpija pokazala svoj pravi, žalostni obraz

nkolimpija.si
Seveda kot pribito drži, da ima vsak pravico povedati svoje mnenje. Tako ga je imel agent, tako ga je imel Cretu, tako ga je imela tudi Olimpija.

Olimpija je z vnovičnimi lažmi, zavajanjem, obračanjem besed, napačnim prevodom in zamolčanimi dejstvi pred širno slovensko javnostjo pokazala svoj pravi, žalostni obraz. Olimpija ima novo afero, potem ko je agent Alexandruja Cretuja pred dnevi po posrednikih vzpostavil stik z nami in izlil žolč na trenerje, klub in še na marsikaj v povezavi z Olimpijo in svojim varovancem. Ekipa SN ob tem seveda ni storila nič drugega kot zgolj objavila pogovor z Zvonkom Milojkovićem, toda hkrati želimo ob tem poudariti, da smo že za naslednji dan pripravljali tudi svoj pogled na celotno zadevo. In zdaj ga vam želimo dejansko predstaviti.

cretu af
alesfevzer.com

Da je Cretu zelo dober nogometaš, ni nobenega dvoma, doslej je to že potrdil s kar nekaj dobrimi potezami. Vendar obenem smo v našem časniku že večkrat poudarili tudi, da je v njegovi igri vse preveč napak, ki so se že nekajkrat izkazale za usodne. Dejansko je naš pogled nanj zelo podoben tistemu, ki ga je o Cretuju ponudil tudi trener Safet Hadžić, ko je poudaril, da je vsekakor dober nogometaš, a resnično naklonjen napakam.
Nadalje, ko ga je Hadžić zamenjal na tekmi z Radomljami, je bila to povsem normalna in tudi logična poteza. Koga bo trener pri rezultatu 0:0 z zadnjeuvrščenim klubom in ob prisotni veliki želji po zmagi ter v iskanju slednje zamenjal, če ne obrambnega vezista, ki v napadu ni tako nevaren kot kdo drug? Prepričani smo, da se marsikateri trener odločil enako. Zato želimo poudariti, da če smo že bili na strani kogarkoli, smo vsekakor bili na strani trenerja in kluba, če želite. Cretujev odziv se nam ni zdel primeren, zato smo tudi napisali, da je s tem pokazal precej nespoštovanja do soigralcev, trenerja, kluba. Neprimeren se nam je zdel tudi 

CELOTNO RAZMIŠLJANJE NAŠEGA NOVINARJA SI LAHKO PREBERETE V DANAŠNJI, SOBOTNI TISKANI IZDAJI ČASOPISA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: cretu, olimpija, plts

Članki iz rubrike