900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ro
ro
0 17.04.2017 10:58:00

Nekdanji zvezdnik svetovnega nogometa ni mogel verjeti. Da, to v Kopru počnemo z igrišči z umetno travo!

fckoper,si
Boris Popović o obisku nekdanjega zvezdnika svetovnega nogometa.

Poročali smo že o tem, da je prejšnji teden Bonifiko nepričakovano obiskal nekdanji zvezdnik svetovnega nogometa Predrag Mijatović, ki navdušenja nad videnim na Obali ni skrival, seveda pa nas je zanimalo, kaj o vsem skupaj meni njegov gostitelj. Ima morda Boris Popović z 48-letnim Črnogorcem, ki je nekoč igral v dresu madridskega Reala in bil njegov športni direktor, kakšne skrite načrte?

"Spoznala sva se prek Izeta Rastoderja in od takrat ohranjava stike," je pojasnil Boris Popović. "In seveda je lepo, če nas nekdo tak, kot je on, počasti z obiskom. Kakopak sem mu z največjim veseljem razkazal Bonifiko in še marsikaj drugega. Nisva ostala le pri športni infrastrukturi," je pristavil župan pristaniškega mesta.

Na tem mestu bomo ostali pri športu. Predrag Mijatović je v pogovoru za Ekipo SN razkril, da ga je videno v ŠRC Bonifika navdušilo. "Drži. Dejal je, da česa takega na prostorih nekdanje skupne države še ni videl. Ni mogel verjeti, da je vse na enem mestu. Nogometna igrišča, atletska steza, igrišča za tenis, dve dvorani ... Vsak lahko najde nekaj zase. Staro in mlado, profesionalci in rekreativci. Fascinirala ga je tudi urejenost celotnega kompleksa, najbolj pa to, da za podlage z umetno travo skrbimo tudi tako, da jih razkužujemo. Da, to počnemo, da bi otroci vedno vadili na čim bolj čistih površinah," je z opaznim zadovoljstvom v glasu pripovedoval Boris Popović.

Bi lahko priljubljeni Peđa pomagal tudi koprskemu prvoligašu? "Vsekakor. Najbrž se strinjate, da je dobra zveza. Izjemna. Morda nam lahko priporoči kakšnega igralca ali našega komu drugemu, nam nameni koristen nasvet in še kaj bi se našlo."

Članki iz rubrike