kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 14.04.2017 11:34:02

Zlatko Zahović neuradno nagovoril novinarje: Zmagoviti gol Olimpije iz 'ofsajda'! Poglejte … (video)

V Mariboru je danes pred novinarje stopil tudi Zlatko Zahović, ki pa vsaj uradno ni želel govoriti. A je kljub temu povedal marsikaj sočnega.

Izpad Maribora iz pokalnega tekmovanja pod Kalvarijo še vedno odmeva, očitno pa je zelo prizadel tudi Zlatka Zahovića. Čeprav športni direktor Maribora še vedno vztraja pri medijskem molku, s katerim je začel že pred natanko letom dni, je tokrat le stopil pred novinarje. Toda le "neuradno", saj je predstavnikom sedme sile kot pogoj za debato postavil, da njegovih besed ne snemajo.

Ko je spregovoril, je Zahović govoril predvsem o sodnikih, z delom katerih očitno ni kdo ve kako zadovoljen. Tako je ob ugasnjenih mikrofonih in diktafonih novinarjem naštel številne sodniške napake, v glavnem tiste, ki so bile v škodo Maribora. Prav tako je izpostavil dve, ki sta bili zanj ključni v polfinalu pokala. O nedosojeni enajstmetrovki je bilo prelitega že veliko črnila, zdaj je Zahović poudaril še, da je bil tudi zmagoviti gol Olimpije na prvi tekmi v Stožicah dosežen iz prepovedanega položaja.

offsajd stozice
vszi

Ali je bilo temu res tako ali ne, ocenite kar sami, v priloženem posnetku se akcija za drugi gol Olimpije začne ob 3:20.

Članki iz rubrike