Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 11.04.2017 15:45:03

Navijač Olimpije pojasnil, zakaj je s kijem prišel tja, kjer trenirajo ljubljanski nogometaši

m24.si
Naslednjič bodo poklicali policijo, pravijo pri ljubljanskem klubu.

Danes v dopoldanskih urah je še kako odjeknil dogodek, ki so mu bili priča zbrani na medijskem dnevu Olimpije. Tja poleg Safeta Hadžića in Nemanje Mitrovića niso prišli zgolj novinarji, marveč tudi navijač ljubljanskega kluba, ki je v roki držal kar – kij za bejzbol! Marsikomu je zaledenela kri v žilah, toda k sreči do incidenta vendarle ni prišlo. No, vprašanje je, kaj bi se zgodilo, če bi bil tam tudi Blessing Eleke, ki ga je navijač več kot očitno vzel pod drobnogled. Nigerijcu očita, da je krivec za težave Olimpije, toda hkrati je v pogovoru za 24ur dodal, da čeprav je imel v rokah kij, ni mislil nikogar napasti, kaj šele poškodovati.


"Kot upokojen Green Dragons sem prišel na trening, ampak sem videl, da imajo trening šele popoldne. Prišel sem za 'foro', da bi Elekeju pokazal ta kij. Da se malo ustraši, pa da končno začne igrati, ker to, kar on dela, je tema. 800 tisoč evrov vreden igralec pa ne pokaže tega, kar je kazal pri Gorici," je za 24ur povedal navijač z vzdevkom Jack in dodal: "Kakor sem jaz slišal, Eleke v garderobi dela zdrahe. Ni samo on krivec. Igralci morajo pač igrati. Pušnika niso marali in so ga samo zaradi tega odj**ali."

Tilnu Trotovšku, predstavniku za stike z javnostjo pri Olimpiji, vse skupaj ni bilo prav nič smešno. "Policije nismo poklicali, ker je takoj rekel, da gre za šalo. Nam ni smešno, takšne šale niso smešne. Resno jemljemo vsak tak incident. V bistvu smo presenečeni in nam to ni všeč. V prihodnje pa, v kolikor se to ponovi, se bomo obrnili na policijo. To se ne bi smelo dogajati, tudi če gre za šalo, ker ni smešna," je za 24ur pojasnil Trotovšek.

Članki iz rubrike