oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

Komplet za trening Ekipa24.si

Šik po francosko s slovensko noto

kmetijaa11 Njena.si

Kmetija: Novi tekmovalci vas bodo prikovali pred ...

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

nu
nu
6 30.03.2017 08:59:22

Mariborski nogometaš zanika poročanje medijev: Ti zapisi ne držijo!

Drago Wernig - TAKA
Vijoličasti so včeraj prednost pred Olimpijo povečali na 12 točk in zdi se, da je dvoboj za naslov državnega prvaka dokončno odločen.

Vseeno je včerajšnjo zmago nad Radomljami in domač poraz Olimpije proti Gorici za mariborske navijače nekoliko skazila novica, ki jo je v javnost spravila največja izraelska športna televizija. Novica, ki smo jo povzeli tudi mi. 

Maribor do zmage, a s šokom! Kabha: Mislim, da me klub želi prodati. Želijo ...

Izraelski vezist Marvan Kabha naj bi za omenjeni medij dejal, da ga želi Maribor prodati in z njim zaslužiti in razkril, da od poletja morda ne bo več član kluba, ki domuje pod Kalvarijo.

Na zapis so se odzvali tudi pri Mariboru in na naš naslov poslali sporočilo, v katerem demantirajo zapise v izraelskem mediju. Med drugim je tam pisalo, da je Kabha jezen na izraelsko zvezo in tamkajšnjega selektorja, ki ga v dveh letih, odkar je v štajerski prestolnici, nikdar ni kontaktiralo ter da ni zadovoljen, ker ga selektor ni vpoklical v izbrano vrsto. In da razmišlja o tem, da bi - če se stvari ne bodo spremenile - zaigral za Slovenijo, če seveda dobi slovenski potni list. 

kabha dw
Drago Wernig - TAKA

Izjave o izraelski in slovenski reprezentanci je Kabha že zanikal na svojem facebook profilu, izjave o poletni prodaji pa so torej zanikali pri Mariboru. Kabha naj bi namreč na vprašanje, kako naprej v svoji karieri, dejal naslednje: "V nogometu nikdar ne veš, vedno so odprte vse možnosti. Vem pa, da ko bom enkrat zapustil Maribor, ne bom odšel kot Sallalich brez odškodnine." 

Značke: marvan-kabha, maribor

Članki iz rubrike