podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
45 28.03.2017 21:57:14

Novi tektonski premiki pri Olimpiji: Stojić bo čez nekaj ur bivši

alesfevzer.com
Kar smo v zadnjih namigovali, se je očitno uresničilo. Ranko Stojić kot vse kaže že drugič zapušča položaj športnega direktorja pri Olimpiji.

Pretresom v Stožicah ni videti konca. Potem, ko je Ranko Stojić jeseni zamenjal Nenada Protego in se po kratki »pavzi« vrnil v Ljubljano, je njegove zgodbe pri Olimpiji očitno spet konec. »Da, res je. Vse se odvija v to smer. Zgodba še ni zaključena, jutri se bomo sestali in uredili nekatere podrobnosti,« je za Sportal dejal Milan Mandarić, ki svoje odločitve torej še ni uradno potrdil. Menda obstaja možnost, da bi Stojić v klubu vendarle ostal, a v kakšni drugi funkciji.

Več ali manj pa je jasno, da je Olimpija spet ostala brez športnega direktorja, tistega, ki je pozimi povsem prenovil svoje moštvo, a pri tem pogorel. Sodu je izbila dno menjava trenerja Luke Elsnerja s še enim povratnikom Marijanom Pušnikom, ki je vodila do nesoglasij z navijaško skupino Green Dragons, ki se s potezami novega trenerja – predvsem tisto, da je v ekipo vrnil Roka Kronavetra –, ni strinjala.

No, Mandarić je očitno ocenil, da je zadevo treba presekati, zato je na Stojićev položaj menda (začasno?) postavil Mladena Rudonjo. Več zelo zanimivih podrobnosti o vsem skupaj pa si preberite v jutrišnji tiskani izdaji Ekipe SN.

Članki iz rubrike