nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

marko in jerneja Njena.si

Poroka na prvi pogled: Trk realnosti takoj po ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

ro
ro
3 21.03.2017 18:15:32

Nova moč v Domžalah: Javornik kot Rožman

Grega Wernig
Ob Kamniški Bistrici se obeta nova kadrovska sprememba.

Zmaga, neodločen izid in dva poraza. Takšen je spomladanski izkupiček dvakratnih prvakov, kljub lepemu številu sprememb ob Kamniški Bistrici so bila pričakovanja ob Kamniški Bistrici večja. Neprimerno večja, skalp Olimpije ostaja edini, ki so se ga v drugem delu sezone veselili Simon Rožman in njegovi varovanci, reprezentančni premor je prišel v pravem času.

"Padli smo predvsem v napadu, kjer nam ne steče, kot bi si želeli. S porazom v Novi Gorici smo izgubili nekaj točk in prednost pred zasledovalci se je ponovno stopila. Upam, da bodo fantje začeli razumevati določene stvari, ki jih zahtevam," je poudaril 33-letni strokovnjak na domžalski klopi in dodal: "Prav tako si želim, da bi kazali željo po lovljenju ekip pred nami, in ne le po ubranitvi položaja pred moštvi za nami. Med reprezentančnim premorom, ki je prišel v pravem trenutku, bo treba popraviti veliko stvari."

Medtem pa ob Kamniški Bistrici ostajajo zvesti svojemu vodilu o nadaljevanju kakovostnega dela v mlajših selekcijah. V Domžalah temu zares posvečajo ogromno pozornost, toda vse od takrat, ko je Simon Rožman sedel na vročo klop članske ekipe, je mesto strokovnega koordinatorja nezasedeno. A kmalu bo drugače. Po naših zanesljivih informacijah so vodilni možje kluba blizu dogovora o sodelovanju z Jernejem Javornikom, ki je do končnice pretekle sezone uspešno vodil velenjskega prvoligaša. Od takrat se ni aktiviral in le še vprašanje dni je, kdaj bo prevzel strokovno vodenje in nadzor dela v domžalski nogometni šoli.

Članki iz rubrike