Mobilna verzija
gv
gv

Čudovita gesta in opravičilo Olimpije, o incidentu z baklo spregovoril tudi Wobay (video)

Grega Wernig

V Stožicah je prišlo do incidenta, o katerem se bo govorilo še nekaj časa.

Olimpija tudi na četrti tekmi v spomladanskem delu slovenske lige ni uspela zabeležiti zmage, a za razliko od prejšnjih treh tekem prišla vsaj do točke.

Dvoboj s Koprom pa so zaznamovale tudi nekatere nemile scene, za katere so tokrat poskrbeli navijači z glavne tribune. Na zelenico sta prileteli dve bakli, eno od njiju pa je pograbil nogometaš Olimpije Julius Wobay in jo pomotoma zalučal nazaj med gledalce. Ko je videl, kaj je storil, se je hitel opravičevati, po tekmi pa je tudi bolj podrobno spregovoril o omenjenem incidentu.

"Mudilo se nam je, saj smo želeli doseči gol. V naglici in v strahu pred ognjem sem premočno zalučal baklo. Vsem, ki so sedeli na tribuni bi se rad še enkrat opravičil za mojo nerodnost. Kakor sem videl sicer ni nikogar zadela, slab priokus pa ostaja," je prek Olimpije sporočil Wobay.

Po navedbah nekaterih prič je Wobay z baklo zadel skupino navijačev, enemu od njih ožgal čevlje, najbolj pa jo je skupila predstavnica nežnejšega spola. Na srečo jo je odnesla brez opeklin, zato pa se ji je vnela bunda, ki jo je hitro odvrgla s sebe in tako preprečila najhujše ...

Neuradno smo izvedeli, da se je klub prizadetim za to nespretno potezo Wobayja že opravičil, poleg tega pa naj bi jim povrnil denar za nastalo škodo na oblačilih. To pa še ni vse, saj se omenja tudi, da naj bi brezplačno prejeli sezonske vstopnice ...

Značke: wobay , plts , olimpija , stožice