Mobilna verzija
rb
rb

Zoper nogometaša Domžal vložena kazenska ovadba?

m24.si

Elvis Bratanović bo zaradi operacije slepiča »preskočil« začetek drugega dela sezone, vendar to nikakor ni edina skrb, ki jo ima 24-letni napadalec domžalskega prvoligaša.

Spomnimo, pred časom je bil deležen hudih obtožb javnosti, ko je kot strela z jasnega udarilo, da naj bi se lanskega 10. decembra v ljubljanskem nočnem klubu Palatium fizično lotil nekdanjega dekleta, ki je hkrati sestra enega od reprezentantov iz zlate generacije.

O incidentu je bila obveščena tudi policija, kar je takrat potrdila Maja Ciperle Adlešič z ljubljanske policijske uprave: "Policisti PP Ljubljana Šiška navedenega dne niso intervenirali v dogodku, so pa prijeli odstopljeno pisno prijavo s PU Celje."

Nekdanji mladi slovenski reprezentant, ki je bil v začetku januarja med izbranci selektorja Srečka Katanca, ki so v Abu Dabiju odigrali prijateljski tekmi s Finsko in Savdsko Arabijo, se je zavil v molk, s skopim sporočilom so se potem, ko je vse skupaj prišlo v javnost, oglasili le dvakratni slovenski prvaki: "O dotičnem primeru smo seznanjeni. V nogometnem klubu ne obsojamo le nasilja nad ženskami, ampak vsakršno reševanje sporov z nasiljem."

Vse podrobnosti dogajanja v nočnem klubu sicer niso znane, ampak vse kaže, da ni bilo nedolžno, saj je po naših informacijah zoper nogometaša Domžal vložena kazenska ovadba, kar z drugimi besedami pomeni, da se je začel predkazenski postopek.

Značke: bratanović , plts , domžale