900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Dejan Mitrović
Dejan Mitrović
15 12.01.2017 08:52:34

"Vojna" na relaciji Olimpija - Domžale: Stojić in Oražem z različnimi pogledi

Nikola Miljković
V preteklosti so se pogajanja med Olimpijo in Domžalami glede nogometašev, ki naj bi iz enega kluba prestopili v drugega, izkazala kot zelo zahtevna. Nič drugače ni niti tokrat v primeru Jureta Balkovca.

"Najprej bi rad poudaril nekaj: opazil sem, da se ljudje sprašujejo, zakaj kupujemo le tuje nogometaše. Naj povem, da so slovenski nogometaši naša absolutna prioriteta. Vendar ne za ceno visoke odškodnine. Za vse, ki so doslej prišli, smo plačali razmeroma nizko odškodnino. Balkovca smo si iskreno želeli, bil je naša prva izbira in mislim, da je tudi on javno izrazil željo, da bi prišel k nam. Vendar kaj naj naredimo, če nam nekdo pove, koliko bomo morali plačati zanj, potem pa ta cena čez noč dvakratno naraste?" je za naš časopis športni direktor Olimpije Ranko Stojić namignil, da so želeli Domžalčani v zadnjem trenutku precej dvigniti ceno za svojega levega bočnega branilca Jureta Balkovca.

matej orazem
Arsen Perić

A ker ima vsaka medalja dve plati, smo za pojasnila povprašali tudi športnega direktorja Domžal Mateja Oražma, ki je zanikal Stojićev scenarij: "Zgodba z Juretom in Olimpijo se je zaključila nekje 10 dni nazaj. Oni imajo svojo predstavo o vrednosti igralcev, mi ga cenimo precej bolj. Prebral sem izjave Stojića in moram povedati, da nikakor ni res, da smo bili načeloma dogovorjeni za posel, pa smo v zadnjem trenutku želeli zvišati ceno svojemu igralcu. Olimpija nam je ponudila določeno vsoto, mi smo povedali, koliko želimo zanj, in odločili so se, da to ni v njihovih zmožnostih." 

Oražem je v nadaljevanju razkril tudi, da se je Olimpija poleti zanimala za dva zelo pomembna domžalska nogometaša, izstrelil nekaj kritik na račun Olimpijinih ponudb in povedal še marsikaj zanimivega o Juretu Balkovcu in drugih potencialnih transferjih. 

CELOTNO ZGODBO SI LAHKO PREBERETE SAMO V ČETRTKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO LAHKO DOBITE TUDI V APLIKACIJI TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike