Mobilna verzija
Dejan Mitrović
Dejan Mitrović

Oražem o zanimanju Mariborčanov za Balkovca: Pri njih je podobno kot pri Olimpiji ...

alesfevzer.com

Po odhodu Erika Janže je na levi strani mariborske obrambe zazevala velika luknja. Mnogi so bili prepričani, da jo bo Zlatko Zahović poskušal zapolniti z novim obrazom, v javnosti se je velikokrat omenjalo ime domžalskega branilca Jureta Balkovca. Šli smo po sledeh govoric ...

Navajeni smo že, da se je športni direktor vijoličastih popolnoma umaknil iz medijskega sveta in da ne komentira morebitnih prihodov oziroma odhodov, tako da smo govorico, da naj bi se trinajstkratni državni prvaki trudili v svoje vrste zvabiti enega najboljših levih bočnih v tej sezoni, Jureta Balkovca, poskušali preveriti po drugem kanalu. In uspelo nam je. Poklicali smo športnega direktorja Domžal Mateja Oražma, ki je pojasnil, da za (do nedavnega) tarčo Olimpije vijoličasti niso poslali nikakršne ponudbe.

"Ne, z Mariborom stika ni bilo. Sicer smo z njimi v preteklosti že sodelovali, toda pri njih je podobno kot pri Olimpiji: raje plačujejo manjše odškodnine za nogometaše in igralcem dajo večjo plačo ..."

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V SREDINI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI SI JO LAHKO ZAGOTOVITE TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: plts , maribor , balkovec , domžale