Mobilna verzija
nu
nu

V zmajevem gnezdu ne poznajo počitka: Olimpija predstavila še peto zimsko okrepitev

SPS

Obrambno vrsto nogometnega kluba Olimpija je okrepil hrvaški branilec Dino Štiglec, ki je zadnji dve sezoni in pol branil barve hrvaškega prvoligaša Slavena Belupa. 26-letni in 187 centimetrov visoki igralec je z Olimpijo podpisal dve in poletno pogodbo.

"Gre za kakovostnega nogometaša, ki bo naši igri prinesel v prvi vrsti stabilnost in kakovost. Po profilu predstavlja mešanico naravne inteligence, odločnosti, zelo dobre tehnične podkovanosti in značajske neoporečnosti. Ob tem velja izpostaviti, da Dino končuje študij na Ekonomski fakulteti," je ob prihodu povedal športni direktor kluba Ranko Stojić.

"Uvodni vtisi so več kot pozitivni, saj sem prišel v velik klub, ki v tej sezoni brani naslov državnega prvaka. Po vseh kriterijih gre za evropsko usmerjen klub, ki si želi nenehnega napredka, sam pa se počutim dovolj sposobnega in mentalno močnega, da prispevam pomemben delež k nadaljnjim uspehom. Olimpija predstavlja ogromen korak naprej v moji karieri, zato bom storil vse, da z dobrimi igrami na zelenici upravičim zaupanje vodstva kluba," je povedal Štiglec.

To je peta okrepitev Olimpije v zimskem prestopnem roku. Pred Štiglecom so v Ljubljano prišli vezista Daniel Avramovski in Alexandru Cretu ter napadalca Issah Abass in Kingsley Boateng.

Značke: olimpija , štiglec