gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
37 09.01.2017 12:30:33

Ni počitka za Stojića: v Stožicah že četrta zimska okrepitev

Arsen Perić
Ljubljanska Olimpija bo v spomladanski del državnega prvenstva krenila z močno prevetreno ekipo. Pred vrati je že četrta okrepitev za moštvo Luke Elsnerja in zopet gre za tujega nogometaša.

Z nogometaši Olimpije po besedah našega zanesljivega vira že trenira 26-letni Hrvat Dino Štiglec, ki je v dosedanjem delu sezone in tudi v prejšnji igral za Slaven Belupo. Gre za 26-letnega levega bočnega nogometaša, sicer otroka Zagreba, čigar tržna vrednost po oceni znanega portala transfermarkt.com znaša 600 tisoč evrov.

»Zelo sem zadovoljen s pogoji, ki sem jih dobil, prepričan pa sem, da bo z odškodnino zadovoljen tudi Slaven Belupo, ki mu želim čim boljše nastope v hrvaškem prvenstvu, sam pa se nadejam, da bom dobre igre nadaljeval tudi v svojem novem klubu,« je za spletno stran petouvrščene ekipe hrvaškega prvenstva dejal Štiglec, ki je v jesenskem delu prvenstva zbral največ nastopov za Slaven Belupo. Pred prihodom v Koprivnico je igral za Zagreb, bil pa je tudi član mlade hrvaške reprezentance.

Štiglec bo že četrti novinec pri Olimpiji v tem prestopnem roku, pred njim so zmajevo gnezdo okrepili Romun Alexandre Cretu, Makedonec Daniel Avramovski in Ganec Issah Abass. No, po drugi strani pa prihod Hrvata najbrž pomeni, da v Ljubljano iz sosednjih Domžal vendarle ne bo Jureta Balkovca, ki je bil predtem v resnih kombinacijah za prestop v Olimpijo.

Članki iz rubrike