sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

nkbm_bobo Reporter.si

Poraz NKBM: z diletantsko tožbo hotela ...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
40 13.12.2016 08:33:00

Mandarić, Stojić in Elsner o "Krona odjebi!" in "Krona spizdi!"

Grega Wernig
"Spi*di" in "odj*bi" sta bili besedi, s katerima so se organizirani navijači Olimpije poslovili od Roka Kronavetra. In besedi, ki v državici na sončni strani Alp kakopak še kako odmevata.

Priložnosti, da bi se mu za njegov doprinos k prvemu naslovu po 21 letih zahvalili na drugačen, lepši način, navijači Olimpije skoraj zagotovo ne bodo dobili. To je zgodba, ki je bolj kot ne zaključena.

Za mnenje o aferi smo povprašali tudi glavne može Olimpije, predsednika Milana Mandarića, podpredsednika Ranka Stojića in trenerja Luka Elsnerja

"Zdi se mi, da je bilo to nepotrebno," je svoj komentar na to temo začel Mandarić. 



"S Kronavetrom smo se že in se bomo še pogovarjali. O čem natanko? Da bi bilo za vse dejansko najbolje, če bi našli primerno rešitev. Torej da bi on nekje drugje, torej na tujem, dobil tako klub kot pogodbo, ki si ju zasluži. Če bi se zgodilo nasprotno …" je verjeten Kronavetrov odhod načel Stojić. 

"V osnovi je že tako, da imam rad vse svoje varovance. Zato mi je seveda tudi hudo, ko se zgodi kaj takšnega, po drugi strani pa moram poudariti, da so naši navijači izjemno zvesti in nas spremljajo pravzaprav vsepovsod. In če torej izrazijo svoje mnenje, je treba tudi to spoštovati in vzeti v razmislek, tako da …" je bilo eno od razmišljanj na to temo Elsnerja.

VSE VIDIKE AFERE, KI JE MALCE PRETRESLA OLIMPIJO IN VSE IZJAVE MANDARIĆA, STOJIĆA IN ELSNERJA SI LAHKO PREBERETE SAMO V TORKOVI IZDAJI EKIPE SN, KI JO LAHKO DOBITE TUDI TUKAJ.

Članki iz rubrike