Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
33 02.12.2016 20:52:44

Znano je, koliko stane žaljivo vzklikanje Mateju Jugu

alesfevzer.com
Disciplinski sodnik NZS razkril kazni po 19. prvenstvenem krogu.

Disciplinski sodnik NZS Roman Rogelj je v petkovem večeru sporočil svoje odločitve o kaznih po zadnjem prvenstvenem krogu, ki je bil na sporedu v sredo. Mariborčani bodo odšteli 550 evrov, ker so se navijači v Ljudskem vrtu v dvoboju s Koprom znova prižigali bakle, denarno kazen so si prislužili tudi njihovi večni rivali.

Ker je na tekmi proti Celju s tribun v Stožicah odmevalo žaljivo vzklikanje sodniku Mateju Jugu, bo Olimpija morala plačati 700 evrov, še dodatnih 360 pa zaradi petih rumenih in rdečega kartona, ki so si jih prislužili varovanci Luke Elsnerja. Zaradi dveh rumenih opozoril je moral predčasno z igrišča Denis Klinar in ker se mu to v dozdajšnjem delu prvenstva ni pripetilo prvič, bo moral izpustiti dve preizkušnji, kar hkrati pomeni, da se je jesenski del zanj že zaključil.

UKOR ZA GORICO

Goričani so si prislužili ukor, ker pred spopadom z Aluminijem niso upoštevali protokola in so bili prepozno pripravljeni za odhod na igrišče, sodelavca Mirana Srebrniča Andrej Komac in Simon Živec pa v soboto v Celju ne bosta smela sedeti na klopi, ker sta med tednom nešportno komentirala sodniške odločitve, zaradi česar sta morala na tribuno, nekdanji reprezentančni vezist je kaznovan še z 200 evri.

Članki iz rubrike