zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
8 31.10.2016 18:48:57

Milanič: V tem trenutku jih je bilo nekoliko preveč

Drago Wernig - TAKA
Vijoličasti po remiju v Kidričevem nimajo razlogov za zadovoljstvo.

Darko Milanič je že  takoj po neodločenem izidu v Kidričevem poudaril, da je na slabšo podobo njegove ekipe vplivala igralna površina, ki da ni bila najboljša, a dejstvo je, da so Mariborčani v dvoboju z Aluminijem pričakovali več kot zgolj točko. "Lahko bi se razpletlo drugače, če bi v začetnem delu tekme udarca Sallalicha in predvsem Hotića, ki je bil res blizu, zadela cilj. Potem smo zamujali pri predaji, se mučili pri sprejemih žoge, podajah, nasprotniku, ki se je v takšnih pogojih lažje branil, pa je bila olajšana naloga," je povedal primorski strokovnjak.

V nadaljevanju je bilo dogajanje nekoliko bolj živahno, a trener ni bil zadovoljen: "Imel sem občutek, da vse skupaj poteka prepočasi. Da nimamo tiste želene dinamike, ritma. Zahteval sem med odmorom, da dvignemo tempo. Ker smo ga sposobni in v prihodnje moramo biti boljši v tem elementu."

Olajševalna okoliščina so številne težave, s katerimi se otepajo pod Kalvarijo"Moramo upoštevati tudi nekaj pozitivnih spoznanj. Pomembno je, da se znamo odzvati, da lahko osvojimo točko tudi v trenutkih, ko nam ne gre. Kljub vsemu imamo točko več, prvenstvo je še dolgo. Popolnoma jasno je bilo tudi pred tekmo, da bo treba garati naprej ne glede na razplet. S trudom v zadnjem obdobju smo v kratkem roku nadoknadili zaostanek in izboljšali stanje na lestvici. Tokrat pa je na razplet vplivalo več dejavnikov. Zahović je zbolel čez noč, Defendija sem moral zamenjati, saj je bil zaradi bolečin zelo vprašljiv, a so ga naši fizioterapevti usposobili za nastop. Težave s Pihlerjem, Boharjem, Palčičemtrajajo že nekaj časa. V tem trenutku jih je bilo nekoliko preveč," je še povedal Darko Milanič, ki bo zdaj s svojimi varovanci znova napadal prvo mesto, na katerega se je vrnila Olimpija.

Članki iz rubrike