sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

rb
rb
0 02.08.2016 10:04:11

RAZKRIVAMO: Kdo vse se zanima za Matica Črnica?

Arsen Perić
Matic Črnic je trenutno najbolj vroč nogometaš Domžal, morda celo slovenske prve lige, klubov, ki se zanimajo za njegove usluge, pa zares ne manjka.

"Odhoda ne izključujem, toda za vsako ceno ne mislim oditi. Ne, na silo ne bom odšel. Ponudba mora biti prava," je v pričakovanju prve tekme proti West Hamu v 3. krogu kvalifikacij za ligo Europa v pogovoru za naš časopis med drugim povedal Matic Črnic.

Že takrat je bilo mogoče sklepati, da bržčas odšteva zadnje tekme v domžalskem dresu, po rapsodiji proti londonski zasedbi, ki jo je oplemenitil z dvema goloma, je verjetnost takšnega scenarija prav gotovo še veliko večja. Zelo velika. Vsekakor bi bilo veliko presenečenje, če bi 24-letni Mariborčan tudi po koncu prestopnega roka branil barve dvakratnih slovenskih prvakov.

Zanimanje za njegove usluge je ogromno, po četrtkovem večeru je po pričakovanjih vroč na Otoku. Oglasilo naj bi se nekaj članov premier lige in še veliko več klubov z angleškega drugoligaškega prizorišča, toda po naših informacijah sta vendarle najbolj aktivna hrvaška prvoligaša.

Še več, dobili smo namig, da za 24-letnega Mariborčana poteka jadranska vojna. Matjaž Kek in Marijan Pušnik ne skrivata želje, da bi slovenskega reprezentanta imela v svoji ekipi, čeprav je koroški strokovnjak na klopi Hajduka v soboto med drugim poudaril: "Žal mi je, da ga ne bo. Seveda vem, za kakšnega igralca gre, želel sem ga v svojem moštvu, toda nismo imeli dovolj denarja, da bi si ga lahko privoščili, čeprav ni bil pretirano drag. Zdaj ga bo nemogoče pripeljati. Če bi prišel, bi se nam vložek povrnil desetkrat."

Vse kaže, da je streljal s slepimi naboji, saj nam naš vir zagotavlja, da si Splitčani še naprej nadvse prizadevajo, da bi Matica Črnica dobili pod svoje okrilje. In zato menda nenehno dvigujejo znesek, ki so mu ga pripravljeni nameniti, toda Rijeka ga nemudoma izenači in vsaj za odtenek tudi poviša. O tem, kakšen bo razplet, lahko le ugibamo, toda če bi kariero naposled zares nadaljeval pri južnih sosedih, se glavni igralec zgodbe, ki ga Luka Elsner na slovenskem derbiju proti Mariboru ni uvrstil v postavo, bojda nagiba k temu, da bi treniral in igral pod taktirko nekdanjega selektorja slovenske izbrane vrste.

Članki iz rubrike