oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

Komplet za trening Ekipa24.si

Šik po francosko s slovensko noto

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

nu
nu
0 25.06.2016 14:23:48

Andraž Kirm naslednji novinec v zmajevem gnezdu

Nikola Miljković
Že več dni napovedovan prihod Andraža Kirma v ljubljansko Olimpijo je od danes naprej realnost.

Slovenski državni prvaki so potrdili, da so po Etienu Velikonju in Leu Ejupu v svoje vrste pripeljali tudi slovenskega reprezentanta Andraža Kirma, ki je z Ljubljančani podpisal dvoletno pogodbo.

»Zelo sem zadovoljen, da sem postal član slovenskega državnega prvaka, ki ima tudi v prihodnje zelo ambiciozne načrte. To je tudi eden od glavnih razlogov, da sem se odločil za vrnitev v domovino. Predsednik in športni direktor sta mi predstavila odličen projekt, ob tem pa sta bila v pogovorih zelo korektna in konkretna. Tudi sam imam še velik motiv in ambicije, da z Olimpijo ponavljam uspehe iz minule sezone,« je bil po podpisu pogodbe z NK Olimpija Ljubljana zadovoljen Andraž Kirm.

Dolgoletni slovenski reprezentant je zadnjih sedem let igral v tujini, zato bo v slačilnico Olimpije prinesel prepotrebne izkušnje pred bližajočimi se evropskimi boji.Velik del svoje kariere je preživel v močni poljski ligi, kjer je igral za Wislo iz Krakova, izkušnje pa je nabiral tudi na Nizozemskem (Groningen) in na Cipru, kjer je v dresu Omonie iz Nikozije nastopal nazadnje.

31-letni vezist se v Olimpijo seli brez odškodnine, saj mu je pogodba s Ciprčani potekla. »Menim, da ni potrebno izgubljati veliko besed, saj smo v svoje vrste privabili nogometaša s pravim karakterjem in številnimi kvalitetami, ki bodo temu moštvu dale novo dimenzijo. Zato smo vsi v klubu zelo veseli, da se je Andraž Kirm odločil za prihod v Olimpijo. Potrebno je poudariti, da vselej iščemo igralce z zmagovalno mentaliteto in pravim karakterjem, kar Andraž nedvomno ima,« pa je najnovejši prestop zmajev pokomentiral njihov športni direktor Nenad Protega

Članki iz rubrike