evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

ro
ro
0 09.06.2016 21:54:04

Štulac pod vodstvom legende Milana?

Grega Wernig
Mladi slovenski reprezentant se bo z Bonifike morda bržčas preselil k zahodnim sosedom.

"Z 99-odstotno verjetnostjo lahko povem, da bo Leo Štulac zapustil Koper. Ko je podpisal pogodbo, je bil sklenjen dogovor, da ga po koncu sezone pri morebitnem prestopu v tujino ne bomo ovirali," je že pred časom dejal športni direktor Kopra Dušan Petković.


Za zdaj vse kaže, da se bo preselil k zahodnim sosedom, toda kariere v tem primeru ne bi nadaljeval v serie A ali serie B, temveč na tretjeligaškem prizorišču. Drži, ne sliši se obetavno in gotovo drži, da bi moral imeti mladi slovenski reprezentant višje ambicije, vendar hkrati prav tako drži, da bi bil v tretjem kakovostnem razredu tekmovanja del nadvse ambicioznega projekta. V svoje vrste ga namreč vabi Venezia, ki je na novi poti in je v pravkar končani sezoni napredovala iz četrte lige, v Benetkah pa verjamejo, da bodo že čez leto dni lahko spremljali drugoligaške obračune. Optimizem je gotovo tudi posledica klubskega proračuna. Ta znaša blizu osem milijonov evrov in ga zagotavlja Joseph Tacopina, ki ga je italijanski nogomet spoznal leta 2011, ko je bil del ameriškega konzorcija, ki je kupil večinski delež Rome. Iz prestolnice se je nato umaknil in postal lastnik Bologne, pred dvanajstimi meseci se je novega izziva lotil v edinstvenem romantičnem mestu na vodi.

Da je denarja dovolj, navsezadnje nazorno razkriva informacija, da je nov trener Venezie postal Filippo Inzaghi, ki je tako po petnajstih letih zapustil Milan. Po koncu igralske kariere je bil najprej trener mladinske zasedbe, nakar je priljubljeni Pippo sedel tudi na klopi članske ekipe rossonerov.

Članki iz rubrike