nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Tina Gaber in Robert Golob, Drama Njena.si

Takšen dopust sta si privoščila Tina Gaber in ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Robert Balantič
Robert Balantič
0 03.06.2016 20:28:04

Kaj o morebitni selitev na Bonifiko pravi Miran Pavlin?

Nekdanji slovenski reprezentant se je pred dnevi srečal s koprskim županom.

Na Bonifiki so si po zadnjem prvenstvenem krogu močno oddahnili. Po (srečni) zmagi nad Zavrčem, s katero so si zagotovili obstanek med elito, se jim je od srca odvalila velika skala, toda hkrati so se zavedali, da tako naprej ne gre več, da mora biti prihodnja sezona boljša. In že nekaj časa je slišati namigovanja o tem, da bodo kozli cilje morda skušali uresničevati s pomočjo Mirana Pavlina. Še posebej glasna pa so postala po srečanju župana Borisa Popovića, ki ima tudi vse nogometne niti v svojih rokah, in menedžerja Andyja Bare, ki je zelo aktivno vpleten v delovanje koprskega prvoligaša, z nekdanjim reprezentantom.


So športnemu direktorju Dušanu Petkoviću šteti dnevi? "Boris Popović me je povabil na kavo. Kot že tolikokrat pred tem, že od nekdaj sva dobra prijatelja. To je vse," se je odzval Miran Pavlin, ko so nas zanimale podrobnosti.

Toda zraven je bil tudi Andy Bara, ki ima pri kozlih nadvse pomembno vlogo pri sestavi igralskega mozaika. "Da, bil je zraven, pogovor je bil zaseben. Spili smo kavo in malce pokramljali," je odvrnil nekdanji slovenski reprezentant in desna roka Zlatka Zahovića pod Kalvarijo. Ali dvojec morda razpada, se obeta selitev iz štajerske prestolnice na morski zrak? "Saj me že vrsto let selite sem ter tja, mar ne? Ne grem nikamor," je poudaril Miran Pavlin.

Članki iz rubrike