ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 02.01.2016 17:25:48

Tanzanijec (menda) prihaja v Slovenijo, po Mariboru še Olimpija

vszi
Kot kaže, v Tanzaniji igra nogometaš, ki je "obnorel" oba največja kluba v Sloveniji ...

Nedolgo tega smo kot prvi pri nas že poročali, da naj bi se treningom Maribora v novem letu priključil tudi Farid Mussa, menda precej nadarjeni krilni napadalec iz Tanzanije. Zlatko Zahović, športni direktor Maribora, je tedaj izjavil, da o tem ne ve nič, zdaj pa se Mussa spet pojavlja v lokalnih medijih, in to spet v povezavi s Slovenijo. Kot piše Soka360, naj bi zanimanje za mladega nogometaša pokazala tudi Olimpija, Ljubljančani naj bi Musso že povabili na treninge.


Toda ob tem se v prispevku, objavljenem na omenjeni spletni strani, pojavljajo določene "nepravilnosti". Piše namreč, da bo Mussa že naslednji teden odpotoval v Španijo in se tam priključil treningom Olimpije. Ob tem ni nepomembno, da zmajev naslednji teden zagotovo ne bo v Španiji, saj bodo s pripravami začeli šele 11. januarja, prav tako je za zdaj načrt le, da bodo trenirali doma oziroma na sosednjem Hrvaškem.

"Naš nogometaš je trenutno v pridobivanju vizuma, naslednji teden naj bi odšel iz države. Kar zadeva nas, smo zadovoljni, je na poti, na kateri bi radi videli več doma vzgojenih nogometašev," je glede domnevne preizkušnje 19-letnika pri Olimpiji dejal tiskovni predstavnik njegovega kluba Azama Jaffar Idd.

Članki iz rubrike