evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Življenje spremenilo Saško in ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

db
db
0 17.12.2015 15:24:05

Ranko Stojić: Olimpija potrebuje trenerja, kot je Marko Nikolić

Reuters
Športni direktor Olimpije je za srbske medije spregovoril o nasledniku Marijana Pušnika.

Ljubljanska Olimpija pospešeno išče novega trenerja, potem ko se je v torek razšla z Marijanom Pušnikom. Prvi kontakt naj bi Ljubljančani vzpostavili z Luko Elsnerjem, toda ta se je odločil ostati v Domžalah.

Nekateri so šepetali tudi ime nekdanjega stratega Partizana, Rada in Vojvodine - Marka Nikolića. In kot kaže je prav 36-letni srbski strateg najbližje klopi zmajev. V pogovoru za sport.rs je športni direktor Olimpije namreč na njegov račun natresel cel kup komplimentov.

"Preden odkrijem ime, bom opisal profil strokovnjaka, ki je potreben Olimpiji: dober tekmovalec, dober ustvarjalec, ki zna promovirati mlade igralce, dober v komunikaciji s člani strokovnega štaba, igralci, vodstvom, mediji ... Tak trener je Marko Nikolić," je jasno sporočilo poslal Stojić in nadaljeval: "Nismo še vzpostavili kontakta glede njegovega angažmaja. Vem, da ima rad Slovenijo in da spremlja tukajšnje nogometne dogodke. Slišala sva se po vsakem kolu, največkrat je čestital, saj je Olimpija večinoma zmagovala. Vem tudi, da je vedno izjemno motiviran, ne vem le, ali je pripravljen prevzeti krmilo (Olimpije, op. a.). Potrudil se bom, da bom kmalu izvedel."



V IGRI TUDI FERRARA?
Nič kaj nedvoumno sporočilo torej, čeprav je Stojić v nadaljevanju izpostavil še enega zelo zanimivega kandidata. "Moramo biti pripravljeni na vse. Ponujen nam je tudi, recimo, Ciro Ferrara. Prisoten je pritisk, toda na to sem se v toku kariere že navadil. Prepričan sem, da se ne bom zmotil (pri izbiri, op. a.)," je pojasnil srbski nogometni funkcionar.

Nekaj besed je dodal še o morebitnih okrepitvah. "Potrebujemo napadalce in vezista, kakršen je bil nekoč Slaviša Jokanović. Delamo na tem, ne bomo naredili napake," je zatrdil.

Članki iz rubrike