Robert Golob Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so ...

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

matic in katja 2 Njena.si

Matic: Nad Katjo nikoli nisem izvajal nasilja

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

rb
rb
0 03.10.2015 14:48:50

Tavares predlaga 21. maj 2016

Drago Wernig TAKA
Čeprav rezultati niso na želeni ravni, se Maribor na poslovni ravni ne zaustavlja. Vijoličasti so uresničili nov projekt.

V Vinagovi kleti so predstavili novo vrhunsko penino Marcos, blagovne znamke Vinag, ki je rezultat sodelovanja med podjetjem Vinmar in aktualnimi prvaki.


Kakopak je poimenovana po kapetanu in najboljšem strelcu vijoličastih. "Tavares predstavlja zrelega igralca NK Maribor, ki pa je še vedno v koraku s svojimi mlajšimi kolegi. To je bila inspiracija za nastanek te penine," je pojasnil enolog Matej Markuš.

Marcos Tavares je ob predstavitvi poudaril: "Hvala ekipi, da sem prišel do teh golov in časti, da je penina dobila moje ime. Šport in alkohol sicer ne spadata skupaj, ni pa lepšega kot odpreti steklenico in nazdraviti, ko se proslavlja naslov prvaka ali uvrstitev v ligo prvakov. Tokrat smo ob predstavitvi nove penine nazdravili prvič skupaj, sem pa prepričan, da jo bomo še velikokrat odprli. Jaz že poznam datum, ki ga lahko predlagam: 21. maj 2016. Po zadnji tekmi v letošnjem prvenstvu."

Čeprav rezultati niso na želeni ravni, se Maribor na poslovni ravni ne zaustavlja. Vijoličasti so uresničili nov projekt.

Članki iz rubrike