rok snežič, Anita Peček Stramšak Svet24.si

Je Snežičeva nova partnerica res razvpita Dijana...

bakren žleb Svet24.si

Nepridipravi ukradli žlebove z mrliške vežice

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

nu
nu
0 01.09.2015 09:23:14

Nogometaša Zavrča je povabil Jose Mourinho

vszi
Nov nogometaš Zavrča, Ruben Belima je bil v preteklosti član Real Madrida, zelo posebno doživetje pa mu je februarja leta 2012 pripravil veliki Jose Mourinho.

Portugalski strateg je namreč Belimo, ki je bil takrat član tretje ekipe Real Madrida (Real Madrid C) povabil na trening z zvezdniki prve ekipe. 

V tistem času je namreč imel Mourinho velike težave zaradi poškodb svojih varovancev, računati ni mogel na Karima Benzemaja, Angela di Mario, Lassano Diarraja in Hamita Altintopa, zato se je odločil, da vpokliče nekaj nogometašev iz B in C ekipe madridskega kluba.

mou belima

Vpoklican je bil tudi Belima - ki je kandidiral za nastop proti Rayu Vallecanu, toda med osemnajsterico ni bil izbran - za katerega so španski mediji pisali, da je velik talent in da se počasi prebija naprej pri Realu, toda da bo težko dobil resno priložnost, ker igra na položaju levega krilnega napadalca, na katerem je že takrat blestel Cristiano Ronaldo

Kljub temu pa bi morala biti pred Belimo svetla prihodnost, a zaradi poškodb svojega talenta ni mogel do konca razviti. Toda ni še prepozno, nogometaš, ki ima tri nastope za člansko izbrano vrsto Ekvatorialne Gvineje je star vsega 23 let in zdaj se bo poskušal na prave tirnice vrniti v dresu Zavrča.

Članki iz rubrike