foto dragotin peternelj2 Svet24.si

Pogrešan je 78-letin Dragotin iz Podlubnika, na ...

ob nasem prihodu, romsko naselje rimš Svet24.si

Povsem "običajen" vikend na Dolenjskem; pretepi, ...

športne stave, športna loterija Necenzurirano

Zlata kokoš športnih stav na muhi Čehov in ...

zala tomasic jk Reporter.si

Zala Tomašič s pištolo in solzivcem v Bruselj: ...

slovenija, danska, evropsko-prvenstvo Ekipa24.si

Kakšen drugi polčas! Po zaostanku z 0:1 so se ...

Marylin ni mogla brez čudežnih injekcij, ki so delovale tudi na njeno psiho Odkrito.si

Vse je bilo v njegovih rokah ... Tudi ona

stojanovic Ekipa24.si

Razkrivamo: Slovenci igrali s črnim trakom, to je...

rb
rb
0 15.06.2015 14:42:09

Vijoličasti znova na delu, Izraelec se predstavi (foto)

Drago Wernig - TAKA
Vijoličastega oddiha je konec, Ante Šimundža in njegovi varovanci so začeli priprave na novo sezono, ki jo bodo s tekmo za superpokal proti Kopru začeli 5. julija na Bonifiki.

Ljudski vrt je bil dva tedna oaza miru, danes se je vrnilo znano ozračje. Delavno. Po dveh prostih tednih so se vijoličasti znova zbrali in začeli priprave na prihajajoče izzive, že prvi dan bodo opravili dva treninga. Nekaj časa zasedba še ne bo popolna. Mladi reprezentanti Aljaž Cotman, Luka Zahović in Dino Hotić se bodo soigralcem sicer pridružili že jutri, Aleš Mertelj in Agim Ibraimi, ki sta imela še v nedeljo obveznosti v slovenski in makedonski izbrani vrsti, pa prihodnji ponedeljek, ko se bo zasedba trinajstkratnih prvakov po dopoldanski vadbi preselila v tradicionalno bazo v Moravske Toplice.

trening maribor
Drago Wernig - TAKA

Predvidenih je šest prijateljskih preizkušenj, prva že 20. junija v Gornji Radgoni. Štiri dni zatem bo na nasprotni strani romunska Astra, nakar si bodo sledili dvoboji s Sturmom (27. junija), slovaškim Ružomberokom (30. junija) in Kubanom iz Krasnodara (8. julija). Datum za tekmo je tudi 1. julij, a nasprotnik še ni potrjen, že 5. julija čaka Mariborčane tudi prva uradna obveznost, na Bonifiki se bodo v tekmi za superpokal udarili s Koprom.

trening maribor 6
Drago Wernig - TAKA

V igralski zasedbi za zdaj ni revolucije in je ni niti pričakovati. Odhodov ni, morda bi se lahko poleti uresničil prestop Petra Stojanovića, edina nova moč doslej je Marwan Kabha, ki je v štajersko prestolnico prispel v nedeljskih večernih urah in na uvodnem treningu že vadil pod taktirko Anteja Šimundže.

Članki iz rubrike