sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

nu
nu
0 21.04.2015 10:18:27

Caputo tri, Rajčević dve tekmi na hladnem

Drago Wernig - TAKA
Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije je po 28. krogu prve lige Telekom Slovenije nogometašu Gorice Alexandru Caputu, ki je na sobotni tekmi ob porazu proti Domžalam z 1:3 prejel rdeči karton, izrekel še dodatno kazen treh tekem prepovedi igranja zaradi nevarne igre.

Caputo je bil izključen v 72. minuti tekme, ko je v boju za žogo Dejana Trajkovskega udaril z visoko dvignjeno nogo v predel prsnega koša.

Pod drobnogledom disciplinskega sodnika NZS se je znašel tudi sobotni obračun v Velenju, na katerem so nogometaši domačega Rudarja premagali državne prvake iz Maribora z 2:0.

Zaradi nešportnega vedenja tako domačih kot gostujočih igralcev, glavni sodnik na tekmi je izrekel vsega skupaj deset kartonov, devet rumenih in enega rdečega, je disciplinski sodnik velenjskemu Rudarju in Mariboru izrekel globi vsakemu v višini 300 evrov.

Nogometaš Maribora Aleksander Rajčević, ki je moral zaradi igranja z roko predčasno pod prho, pa se bo hladil na dveh tekmah.

S plačilom denarne kazni v višini 300 evrov je bila kaznovana tudi Krka, nogometaši iz Novega mesta so na domačem igrišču na tekmi proti Olimpiji, ki se je končala brez zadetka, prejeli kar pet rumenih kartonov.

Članki iz rubrike