Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ro
ro
0 13.02.2015 21:05:44

Celjani okusili grenkobo poraza

Grega Wernig
Nogometaši Celja so odigrali deveto prijateljsko tekmo po začetku priprav.

Celjani so krajše priprave v Umagu sklenili s prijateljsko tekmo proti drugi ekipi hrvaškega prvoligaša Rijeke in izgubili z 0:1, edini gol je že v 34. sekundi dosegel Matej Mršić. Zasedba iz Arene Petrol je nato prevladovala vse do konca dvoboja, toda kar nekaj priložnosti je ostalo neizkoriščenih, zbranost v odločilnih trenutkih ni bila na želeni ravni.

Grofi so torej po zelo dolgem času znova okusili grenkobo poraza, in sicer prvič po 27. juliju, ko so v drugem prvenstvenem krogu klonili ob Kamniški Bistrici. Popolnoma jasno je, da se je prej ali slej tudi to moralo zgoditi, toda za Simona Rožmana je gotovo najpomembnejše spoznanje, da je za njegovimi varovanci še ena koristna preizkušnja.



"Tekma proti izredno agresivnemu nasprotniku nam je dala določene odgovore in pokazala še kar nekaj naših pomanjkljivosti in tudi smernic za naprej. Kljub vsemu lahko fante pohvalim za dobro opravljeno delo v tem tednu," je dejal obetavni strokovnjak.

Od prve minute so za slovenskega prvoligaša zaigrali Kotnik, Jakolić, Krajcer, Žitko, Miškić, Vrhovec, Kubo, Zbičajnik, Bajde, Verbič in Lendrić, v nadaljevanju so se dokazovali še Borenović, Pungaršek in Sunny.

Članki iz rubrike