evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

rb
rb
0 30.01.2015 21:16:29

Zahović zaman čakal na odgovor

Grega Wernig
Kljub zanimanju Deportiva iz La Corune Arghus ostaja v Mariboru.

Dopoldne smo začeli z "bombo" iz Ljudskega vrta. Z informacijo, da je Arghus v četrtek proti Kapfenbergu morda odigral zadnjo tekmo v dresu Maribora in da bi kariero utegnil nadaljevati v španski prvoligaški druščini. Naši viri so nam prišepnili, da se za njegove usluge zanima Deportivo iz La Corune.

Po teh navedbah bi imel brazilski branilec do konca sezone status posojenega igralca dvanajstkratnih slovenskih prvakov, nakar bi poleti sledil odkup pogodbe. Ob kakšni odškodnini, bi bilo odvisno tudi od tega, ali bi Deportivo ohranil prvoligaški status, Štajercem bi pred tem kakopak pripadla posojnina, toda vse kaže, da z Arghusovo selitvijo na stadion Riazor vendarle ne bo nič.



"Drži, da smo dobili uradno ponudbo, na katero smo odgovorili s pogoji, ki bi bili sprejemljivi za nas. Španci niso odgovorili, niso se oglasili. Vsaj za zdaj," je zanimanje za Arghusa Soaresa Bordignona potrdil športni direktor štajerskega ponosa Zlatko Zahović.

Ker se bo prestopni rok v Španiji zaključil že ob polnoči, bržčas obstajajo le še miniaturne možnosti, da bi se lahko karkoli spremenilo oziroma da bi se predstavniki kluba iz pristaniškega mesta, ki je v sezoni 1999/2000 osvojil edini naslov prvaka, še oglasili. Bolj kot ne je torej jasno, da Arghus, ki je pod Kalvarijo od sezone 2011/12, ostaja član vijoličaste družine.

Članki iz rubrike