nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
0 19.04.2024 11:00:23

Srbija moli za sina Dejana Stankovića, Aćimovićevega nečaka! Situacija je resna, nihče ne ve …

Legendarni srbski nogometaš preživlja težke dni.

Svak slovenske legende Milenka Aćimovića Dejan Stanković skupaj s celotno Srbijo trenutno moli za svojega najstarejšega sina Stefana. Kot poročajo srbski mediji ima Aćimovićev nečak zdravstvene težave, ki jih zdravi v bolnišnici v Milanu. Za kaj točno gre, ne ve nihče (v javnosti), situacija pa naj bi bila resna.

“Pozdrav vsem, želim vam sporočiti, da sem v Milanu s sinom, ki je v bolnici že tri dni. Ima zelo pomembno ‘tekmo’, moramo jo odigrati skupaj. Upam, da bomo v naslednjih treh, štirih dneh dobili vse rezultate, da bi lahko začeli z rehabilitacijo,” je Stanković napisal v sporočilu za javnost, v katerem je sporočil, da pri svojem delodajalcu Ferencvarosu do nadaljnjega ne bo opravljal dela: “Na žalost ta konec tedna ne bom mogel voditi tekme, ampak verjamem v svoje igralce, klub in vse v strokovnem štabu. To je samo ena tekma, jaz imam pomembnejšo s svojim sinom. Družina je na prvem mestu.”

Najstarejši Stankovićev sin je sicer rojen leta 2000 v Rimu, v mlajših kategorijah je igral za Inter, veljal za velik talent, a kasneje opustil nogomet. Mlajša brata Filip in Aleksandar nadaljujeta, sta tudi člana mlajših selekcij srbske reprezentance.

Članki iz rubrike