franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

STA
STA
0 14.03.2024 22:32:50

Zajčev Fenerbahče v četrtfinalu konferenčne lige

Profimedia
Turški Fenerbahče je z Miho Zajcem na povratni tekmi osmine finala konferenčne lige izgubil proti Unionu St. Gilloisu z 0:1, a se prebil v četrtfinale, potem ko je prvo tekmo dobil s 3:0. V četrtfinalu so še Fiorentina, Paok in Viktoria Plzen.

Fenerbahče, pri katerem je Zajc igral od 62. minute, je levji delež posla opravil že v Belgiji, ko je zmagal s 3:0. Tako so si Turki lahko privoščili poraz, ki jim ga je prizadejal zadetek Mathiasa Rasmussena iz 68. minute.

Fiorentina in Maccabi Haifa sta na prvi tekmi poskrbela za kar sedem zadetkov, štiri od teh so dosegli Italijani. Ekipi sta se v Firencah razšli z 1:0, potem ko je Antonin Barak zadel za domače na začetku drugega polčasa, Anan Khalaili pa je v 88. minuti postavil končni izid.

Zagrebški Dinamo je bil po prvi tekmi proti solunskemu Paoku na dobri poti v četrtfinale, saj je doma slavil z 2:0. Toda na povratni tekmi v Grčiji je Paok prevladoval in Hrvatom zabil pet zadetkov, prejel pa le enega. Dva gola za grško zasedbo je prispeval Konstantinos Kulierakis.



Viktoria Plzen in Servette sta se na prvi tekmi razšla z 0:0, tudi tokrat ekipi nista zadeli niti v rednem delu niti v podaljšku. Sledile so enajstmetrovke, igralcem Plzna so bile dovolj tri enajstmetrovke, saj so Švicarji zgrešili kar tri od prvih štirih.

Ob 21. uri so se začele še tekme Aston Villa - Ajax (prva tekma 0:0), Brugge - Molde (1:2) in Maccabi Tel Aviv - Olympiakos (4:1), graški Sturm Jona Gorenca Stankovića in Tomija Horvata pa gostuje v Lillu in ga čaka praktično nemogoča misija v lovljenju na preobrat po domačem porazu z 0:3.

Žreb parov za četrtfinale, polfinale in finale bo v petek, četrtfinalni obračuni bodo 11. in 18. aprila, polfinalni 2. in 9. maja, finale pa bo 29. maja v Atenah.

Članki iz rubrike