Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
10 03.06.2023 15:01:59

VROČA DEBATA! Diego Simeone razkril, kako pogosto seksajo nogometaši Atletica

Trener madridskega Atletica Diego Simeone je pred zadnjo tekmo v sezoni, pred jutrišnjim gostovanjem pri Villarrealu, v obišrnem intervjuju za radijsko oddajo 'El Partidazo de COPE' razkrival tudi posteljne navade svojih varovancev.

Voditelj Joseba Larranaga je sredi druženja z argentinskim strategom pogovor preusmeril v bolj pikantne vode. Navedel je izsledke študije, ki pravi, da ima povprečni Španec spolne odnose 56-krat na leto. Simeone mu je najprej začudeno odvrnil: "Koliko? 56-krat na leto? Koliko je to na mesec? Štirikrat? Pa ne štirikrat ..." Potem je v smehu dodal: "Če seksaš štirikrat na mesec, potem ne moreš igrati za mojo ekipo."

Ko sta gospoda iskala pravo številko, ki bi bila tudi za trenerja Atletica sprejemljiva, je voditelj dejal 15, Simeone pa dodal: "Petnajstkrat na mesec? Ne želim komentirati. Rekel bom le to, da imamo dobro povprečje."

Trener ni razkril, ali številke veljajo le za igralce, torej tudi za Jana Oblaka, ali tudi zanj. Potem ko se je razšel s Carolino Baldini, s katero ima tri sine in hčerko, se je poročil s 18 let mlajšo Carlo Pereyro, ki mu je rodila dve hčerki.

simeone tv


Simeone je prevzel Atletico že leta 2011, od tedaj je 'kolčonerose' vodil na 627 tekmah. Pred tem je v dveh obdbojih (1994-1997 in 2003-2005) nosil dres madridskega kluba na 164 tekmah.

Argentinec je v radijski oddaji potrdil, da bo do konca pogodbe ostal na klopi Atletica, torej še eno leto. "Imam še eno leto v pogodbi, zato sem popolnoma osredotočen, da bom svoje delo profesionalno oddelal do konca." Klubu je prinesel dva naslova španskih prvakov, španski pokal, španski superpokal, dva naslova lige Europa, evropski superpokal in dva (neuspešna) nastopa v finalu lige prvakov.

Članki iz rubrike