bencin Svet24.si

Opolnoči pocenitev bencina in dizla

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 27.04.2023 07:25:03

Ali so res taki 'luzerji'? City razbil Arsenal tudi, ko je Haaland ... Izjemen zadetek De Bruyna... (video)

Profimedia
Osrednja tekma 33. kroga angleškega nogometnega prvenstva med kandidatoma za naslov prvaka, Manchester Cityjem in Arsenalom, se je končala z zmagoslavjem prvega s 4:1.

City je prvi polčas dobil z 2:0, lahko pa bi ga še z večjo razliko, če bi Erling Haaland izkoristil vse svoje priložnosti. Toda namesto njega sta mrežo tekmeca takrat tresla Kevin De Bruyne v sedmi minuti in John Stones ob koncu polčasa.
V drugem polčasu je zmago domačinov potrdil De Bruyne z drugim golom na tekmi. Pri obeh teh je bil Haaland podajalec. Rob Holding je v 86. minuti zmanjšal zaostanek Arsenala, vendar je za izdatno zmago v sodniškem dodatku poskrbel prav Haaland, s 33 goli zanesljivo prvi strelec lige.
Londončani, ki so še četrto zaporedno tekmo ostali brez zmage, sicer na lestvici še vedno vodijo, a le še za dve točki, ob tem, da imajo še dve tekmi več.


Chelsea je še enkrat več razočaral svoje privržence in je izgubil z 0:2 proti Brentfordu. Ta je zdaj deveti, Chelsea pa šele 11. Bolje se je odrezal Liverpool, ki je na šestem mestu prehitel Tottenham, potem ko je z 2:1 slavil v gosteh pri West Hamu. Joel Matip je dosegel zmagoviti gol za rdeče v 67. minuti.
Zelo pomembno zmago v boju za obstanek pa je vpisal Nottingham Forest, ki je s 3:1 odpravil osmouvrščeni Brighton. Vsaj začasno je Forest na 17. mestu, ki zagotavlja obstanek v ligi, toda predvsem Leicester in Everton sta mu za petami.
V torek je Wolverhampton premagal Crystal Palace z 2:0, Aston Villa pa Fulham z 1:0. Leeds in Leicester sta se razšla z 1:1.
Danes bodo še tekme Everton - Newcastle, Southampton - Bournemouth in Tottenham - Manchester United.

Članki iz rubrike