901596_f168_dragonja_promet02t Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

jansa orban fb1 Reporter.si

Janša nima ugleda v Bruslju, on seže le do ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
10 15.03.2023 06:29:12

Nemci norijo zaradi slovenskega sodnika, njegovo potezo so označili za škandal! (video)

Manchester City je s 7:0 premagal Leipzig, pet zadetkov je dosegel Erling Haaland, v središču pozornosti pa se je znašel tudi slovenski delivec pravice Slavko Vinčić.

Nemški klub Kevina Kampla in bodoči delodajalec Benjamina Šeška je bil na povratni tekmi osmine finala lige prvakov povsem ponižan. Manchester City je zabil 7 zadetkov, pet od tega neverjetni Norvežan Erling Haaland. A Nemci se bolj kot s fantastičnim napadalcem Cityja ukvarjajo s slovenskim delivcem pravice, Slavkom Vinčićem. 

Po njihovem mnenju je namreč povzročil pravi škandal pri prvem zadetku Cityja, ko je Vinčić - dvoboj je sodila slovenska trojka - po ogledu posnetka dosodil igranje z roko Benjamina Henrichsa, Norvežan pa je bil v 22. minuti zanesljiv izvajalec enajstmetrovke, ki je v nogometni Evropi dvignila veliko prahu. Med drugim se je oglasil Mats Hummels, ki je po tej Vinčićevi odločitvi takoj pozval k spremembi pravila o roki. "To ne pelje nikamor," je bil še oster. 

Nemci so na Vinčića jezni tudi zaradi situacije, ko je vratar Ederson izven kazenskega prostora 'pokosil' Tima Wernerja, a je Vinčić Wernerju pokazal karton za ugovarjanje.

Članki iz rubrike