sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

nu
nu
0 10.01.2023 12:17:54

Konec ere! Znašli so se v velikih težavah, a tega ni pričakoval nihče! Jan Oblak bo ostal brez ...

Profimedia
Atletica si brez njega ne znamo več predstavljati.

Španska televizijska oddaja El Chiringuito je spet razkrila novico, ki bo v nogometnem svetu dvignila ogromno prahu. Diego Simeone naj bi po 11 letih na trenerski klopi madridskega Atletica vodstvu kluba sporočil, da po koncu sezone odhaja. S tem bi se za Atlete končala najuspešnejša era v sodobni zgodovini kluba.

Enajstkratnim španskim prvakom v tej sezoni ne gre vse po načrtih; skupinski del lige prvakov so zaključili na zadnjem mestu svoje (razmeroma ugodne) skupine, po nedeljskem porazu z Barcelono pa so zdrsnili na peto mesto lestvice v domačem prvenstvu. El Cholo, ki je v več kot desetletje dolgi avanturi na madridski klopi postal sinonim vsega, kar je Atletico, je zdaj očitno izrazil željo, da klub zapusti eno leto pred iztekom pogodbe. Večina podpornikov kluba je sicer še vedno na strani Simeoneja, a raste tudi delež navijačev, ki so prepričani, da bi bila sprememba na trenerskem položaju dobrodošla osvežitev.



Morebiten odhod legendarnega Argentinca bi lahko vplival tudi na prihodnost Joaa Felixa. Vse kaže na to, da bo Portugalec drugo polovico sezone kot posojen nogometaš odigral v Chelseaju, če bi Atletico v naslednjo sezono vstopil z novim trenerjem, pa bi Felixa zagotovo zanimala tudi vrnitev v špansko prestolnico. Znano je, da portugalski reprezentant s Simeonejem nima dobrih odnosov.

Dvainpetdesetletni argentinski strateg je z Atleticom dvakrat postal španski prvak, dvakrat je zaigral v finalu elitne lige prvakov, dvakrat osvojil ligo Europa in evropski superpokal, dvignil pa je tudi trofejo španskega kraljevega pokala.

Članki iz rubrike