sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

nu
nu
0 17.11.2022 12:45:43

Srce parajoča izpoved Ronalda: Svojim otrokom teden dni molčal o smrti sina, nato pa povedal vse!

Intervju Cristiana Ronalda že ves teden buri take in drugačne duhove.

Nogometaš Manchester Uniteda, ki bo zelo verjetno kmalu postal nekdanji, je v nadaljevanju intervjuja z britanskim novinarjem Piersom Morganom spregovoril tudi o več nenogometnih temah.

Med drugim je opisal, kako grozen je bil čas, ko mu je pred meseci ob porodu umrl sin, medtem ko je njegova dvojčica, hčerka, preživela. "Še nikoli nisem bil srečen in tako zelo žalosten hkrati," je dejal.

Že nekaj časa se ve, da Cristiano doma hrani pepel svojega pokojnega očeta Joseja Aveira, ki je umrl leta 2005. Zdaj je razkril, da ima doma tudi pepel svojega sina Angela.

"Pepel mojega očeta in mojega sina sta ob meni. Hočem ju čuvati do smrti, pepela ne bom posul v ocean. Ves čas se pogovarjam z njima. Pomagata mi, da sem boljši človek, da bom dober človek in oče," je dejal Portugalec in opisal najtežje trenutke v svojem življenju.

"Ko je Georgina prišla domov, so vsi drugi otroci začeli spraševati: 'Kje je drugi dojenček?' Usedli smo se za mizo in ves čas so spraševali, kje je. Teden dni kasneje sem se odločil, hotel sem biti iskren z otroki. 'Povejmo jim, da je Angel, kot smo ga želeli poimenovati, odšel v nebesa.' Otroci so to razumeli. Večkrat so kaj naredili in mi povedali, da so to naredili zanj in nato s prstom pokazali v nebo. Najbolj mi je všeč, da je del njihovega življenja. Ne bom lagal otrokom, povedal sem jim resnico, a to je bil izredno težak proces," danes priznava še vedno strti Cristiano, ki hkrati pravi, da so ga ti dogodki naredili še močnejšega.

"Na nek način sem postal boljši oče drugim otrokom. Postal sem njihov še boljši. Vsi so se še bolj zbližali z očkom. To velja tudi zame in Georgino," je še pojasnil Ronaldo.

Članki iz rubrike