sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

nu
nu
0 14.11.2022 16:01:04

Novinar pojasnil pravi razlog, zakaj je prišlo do razvpitega intervjuja s Cristianom Ronaldom

Cristiano Ronaldo je z odmevnim intervjujem za tabloid The Sun močno zatresel otoško in tudi vso nogometno javnost.

Portugalec je uveljavljenemu novinarju Piersu Morganu razkril svoje razmišljanje o stanju v Manchestru Unitedu, tudi o trenerju Eriku ten Hagu. Pravzaprav je brutalno obračunal s svojimi delodajalci.

Danes je bil javnosti predstavljen le del intervjuja, v celoti bo objavljen v sredo. Je pa Morgan pojasnil, da ni bil on tisti, ki je želel intervju, ampak je Ronaldo sam izrazil željo.



"Cristiano me je prosil, da to narediva. Jaz nisem bil pobudnik, ampak se je on javil meni. Že dalj časa je o tem razmišljal. Ni skrivnost, da v Manchestru ni zadovoljen, da se obremenjuje s stvarmi, ki se tam dogajajo. Začutil je potrebo, da bi javno spregovoril o tem. Zavedal se je, da bo s tem dvignil precej prahu, ampak obenem verjame, da lahko s svojim mnenjem premakne stvari na bolje. Enostavno je čutil, da mora to narediti. Pripravljen je, da ga bodo številni ljudje kritizirali, vendar ve, da je tisto, kar je povedal, čista resnica," je po intervjuju dejal novinar.

Resnica je pogosto boleča, zato je Ronaldo dolgo razmišljal o tem intervjuju. "Naposled me je vendarle poklical. Pred njim je svetovno prvenstvo, kar pomeni, da ga mesec dni ne bo na Old Traffordu. Obenem bodo imeli tudi drugi dovolj časa, da predelajo njegove besede. Po prvenstvu v Katarju se lahko vrne v Manchester in z ljudmi v klubu reši vse težave. Še vedno ima rad ta klub, tudi njegove navijače," je še dodal Morgan.

Članki iz rubrike