sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

nkbm_bobo Reporter.si

Poraz NKBM: z diletantsko tožbo hotela ...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

kmetijaa11 Njena.si

Kmetija: Novi tekmovalci vas bodo prikovali pred ...

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

rb
rb
31 07.11.2022 11:12:52

Je zdaj jasno, kdo bo sedel na klopi Hajduka v drugem delu sezone?

Profimedia
Splitčani s tekmo več za Dinamom zaostajajo za štiri točke.

Nogometaši Hajduka so se v 16. krogu hrvaškega prvenstva veselili zelo pomembne zmage. V derbiju so pred svojimi navijači s 3:1 ugnali Osijek, za končni izid je zadel Jan Mlakar, in se na lestvici utrdili na drugem mestu z upanjem, da bi lahko ogrozili vodilni Dinamo, ki ima ob tekmi manj štiri točke naskoka.

Dalmatinski ponos pod vodstvom Mislav Karoglan še ne pozna poraza. Beli so šestkrat zmagali in trikrat igrali neodločeno, sicer pa prevladuje prepričanje, da je naslednik Valdasa Dambrauskasa zgolj začasna rešitev. In logična posledica je, da se je po vsaki tekmi prisiljen soočiti z vprašanjem, kako dolgo bo še ostal na klopi? Zadnja ni bila izjema, 40-letni strokovnjak pa je postregel z odgovorom, o katerem razglablja ves Split in še marsikdo. "Lahko vam obljubim, da boste imeli v nadaljevanju sezone zelo dobrega trenerja," je dejal.

Je mislil sebe, ali koga drugega? O tem vsi pri južnih sosedih le ugibajo, a njegove besede so mnogi razumeli tako, da naj bi Hajduk že imel pripravljeno zamenjavo zanj, toda po drugi strani se dobro poznavalci razmer vendarle nagibajo k temu, da sta se predsednik Lukša Jakobušić in športni direktor Mindaugas Nikoličius bržčas odločila, da Mislav Karoglan kmalu ne bo več v. d. trenerja, temveč bo tudi v drugem delu sezone vodil Hajduk in ga poskušal pripeljati do naslova prvaka. K temu dodajajo, da bi se moralo pripetiti nekaj zares zelo nepričakovanega, da se takšen scenarij ne bi uresničil ...

Članki iz rubrike