nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Gorski zdravnik Revija Stop

»Dr. Gruberja so Slovenci vzeli za svojega«

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
1 07.09.2022 14:57:07

Kloppu počil film: "To je sramota, nisem zato tukaj, da bi..." (video)

Profimedia
Jürgen Klopp obračunal z novinarjem.

Liverpool nocoj v okviru lige prvakov gostuje v Neaplju. Trener Redsov Jürgen Klopp se je na tiskovni konferenci pred tekmo zelo razburil ob enem izmed vprašanj. Novinar je namreč Kloppa, ki je bil do tedaj dobre volje, vprašal, ali se mu zdi Neapelj nevarno mesto, svoje vprašanje pa utemeljil z zapisi Liverpoola na družbenih omrežjih, v katerih so navijače svarili, naj bodo previdni v mestu pod Vezuvom.
Nemčev obraz se je nemudoma spremenil. "To je sramotno vprašanje, verjetno želite slišati besede za naslov vašega teksta. Ne razumem. Ste iz Neaplja? Se vam zdi mesto nevarno? Jaz ne bi vedel, ne živim tukaj. Sem v hotelu, zaščiten s strani policije, vi pa me sprašujete, kaj si mislim o Neaplju? Točno veste, na kaj so se nanašali tisti zapisi oziroma kaj se lahko zgodi, če ena navijaška skupina sreča drugo. To nima nobene zveze z mestom. Ne razumem. Nisem tukaj, da bi pisal naslovnice namesto vas. Iskreno povedano, rad bi šel v hotel in se osredotočil na igro. Iz vašega vprašanja pa se mi zdi, da ne veste, kaj bi me vprašali o sami tekmi."
Klopp je nato besedo prepustil prevajalcu, ki je njegove besede prevedel v italijanščino. Klopp mu je skozi smeh le še dejal, da mora to povedati bolj agresivno.

Članki iz rubrike