evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Rod Stewart Odkrito.si

FOTO: Rod Stewart ujet v Ljubljani: “Resnično ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

STA
STA
0 05.09.2022 20:40:22

Atalanta znova na vrhu serie A

Nogometaši Atalante so v petem krogu italijanskega prvenstva po pričakovanju v gosteh premagali Monzo s 2:0, po četrti zmagi pa so se znova zavihteli na prvo mesto. Najbližja zasledovalca iz Neaplja in Milana imata dve točki manj.

Zasedba iz Bergama je oba gola dosegla v drugi polovici tekme. Najprej je zadel komaj 19-letni Danec Rasmus Hojlund (57.), osem minut kasneje pa je končni izid na dvoboju po avtogolu postavil Brazilec Marlon.

Na današnji drugi tekmi sta se Salernitana in Empoli razšla z nedoločenim izidom 2:2. Za domačo zasedbo sta zadela Pasquale Mazzocchi (39.) in Senegalec Boulaye Dia (61.), za gostujočo pa Urugvajec Martin Satriano (31.) in Nizozemec Sam Lammers (81.).

Slovenski reprezentant Petar Stojanović je za Empoli, ki je že četrtič remiziral v tej sezoni, odigral celotno tekmo, njegovega rojaka Lovra Štubljarja pa zaradi poškodbe ni bilo v kadru toskanske zasedbe.



Drevi bo še tekma med Torinom in Leccejem.

Osrednja tekma kroga je bila v soboto. Na San Siru je lanski prvak Milan premagal Inter slovenskega vratarja Samirja Handanovića s 3:2.

Udinese je v nedeljo na domačem igrišču visoko ukanil Romo s 4:0. Slovenski reprezentant Sandi Lovrić je za zasedbo iz Vidma igral od 63. minute in zanjo dosegel četrti gol, medtem ko je njegov klubski in reprezentančni soigralec Jaka Bijol igral do 17. minute.

Značke: nogomet, italija

Članki iz rubrike