evrovizija, švica Svet24.si

Evrovizijska zmaga v roke Švicarja Nema!

902623_106-intervju-prva1 Svet24.si

Županja odprtih vrat, ki deli stanovanja in ...

1715253201-dsc9430-01-1715253168875 Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo ...

košček pl Reporter.si

Podjetje očeta Erike Žnidaršič dobilo 100 ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

meghan-markle-naj-bi-za-svoje-storitve-računala-ogromno Odkrito.si

“Meghan Markle je pohlepna!”

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

nu
nu
0 01.09.2022 10:41:32

Zdaj je uradno! Bivši zmaj končno našel nov klub! Iz Stožic se seli na ...

alesfevzer.com
Nogometno pot bo nadaljeval v vrstah ciprskega prvoligaša.

Eric Boakye, ki je po koncu prejšnje sezone Olimpijo zapustil kot prost nogometaš, je na zadnji dan prestopnega roka našel novo sredino. Ganski bočni branilec bo svojo nogometno pot nadaljeval na Cipru, kjer bo okrepil vrste Arisa iz Limasola.

V Ljubljano je prišel kot absolutni neznanec, se nekaj časa privajal na slovenski (in evropski) nogomet, nato pa je Eric Boakye iz sezone v sezono postajal bolj pomemben del zmajevega gnezda. Večkrat se je zdelo, da bo Milan Mandarić s prodajo ganskega bočnega branilca pošteno napolnil klubsko blagajno, na vrata naj bi lani trkal tudi turški velikan Bešiktaš, a so se stvari obrnile precej drugače. Boakye je v začetku lanskega leta nepričakovano podaljšal pogodbo z zmaji, čeprav odnosi kluba z njegovim agentom niso bili najboljši.

Ganec je v zeleno-belem dresu odigral še eno sezono, med letošnjimi kaotičnimi poletnimi tedni pa je še vedno komaj 22-letni branilec sklenil svojo nogometno avanturo v Sloveniji.

Julija se je sicer zdelo, da bo kariero nadaljeval vrste nemškega drugloigaša Magdeburga, a odgovornih ljudi na preizkušnji očitno ni prepričal. Ciprsko prvenstvo se je medtem šele dobro začelo; ekipe so za zdaj odigrale le en krog, Aris Limassol pa je na uvodni tekmi vknjižil zmago proti ekipi Anagennisi Deryneia.

Članki iz rubrike