Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
1 17.08.2022 14:05:04

Nekdanji član Olimpije in sin legende šokiral regijo! "Morda bi bilo bolje, da bi ti napolnil ta 'šugava' usta"

alesfevzer.com
Srbski nogometaš Vujadin Savić, ki je v drugem delu sezone 2020/21 kot posojen nogometaš ciprskega Apoela oblekel dres ljubljanske Olimpije, se je znašel na tapeti.

Dvaintridesetletni branilec je kot kaže oster nasprotnik LGBT gibanja. Na družbenem omrežju je objavil poziv k prepovedi parade ponosa v Beogradu. Doživel je buren odziv, tako se je spustil v žgočo razpravo z nekim dekletom. Savić je prostaško žalil pripadnike gibanja LGBT, celo pozval jih je, naj pridejo k njemu, da bo on z njimi 'dokončal delo'.

"Prepovejte parado, medtem ko jaz, človek s štirimi otroki, ženo puščam doma, da bi j***l k***e, ker nisem šel v vojsko," je zapisalo dekle. Nogometaš pa z vsemi topovi po njej: "Ko si že tako nekulturna in se moram spustiti na tvojo raven ... Še dva ali tri dni bom sam doma, zato bi lahko prišla, da tudi tebe 'izj**em'. Ne skrbi, o tem bom obvestil tudi Mirko ... Ampak, ti si tako obilna in debela, moj niti ni tako velik. Ne vem, kako se ti bom približal .... Morda bi bilo bolje, da bi ti napolnil ta 'šugava' usta, da boš manj propagirala p***e. Ne boste hodili," je zapisal Savić, ki je sicer sin legendarnega srbskega nogometaša Dušana Savića, mati njegovih otrok pa je igralka Mirka Vasiljević.

Dekle ga je v kratkem odgovoru označilo za klasičnega 'kmeta'. On pa je dodal: "Kot vidiš, sem lahko tudi to, po potrebi."

Vujadin Savić je pred prihodom v Ljubljano med drugim igral tudi za Crveno zvezdo, Bordeaux, Dynamo Dresden, Arminio, Watford in Šerif.

savic 2

savic 1
alesfevzer.com

Članki iz rubrike