Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

nu
nu
0 27.07.2022 10:37:02

Rim gori! Od Tottijevih časov še ni bilo takšne evforije, prizori ob prihodu Dybale osupnejo (video)

Profimedia
Argentinski zvezdnik Paulo Dybala je dres Juventusa zamenjal za Rominega in v večnem mestu povzročil pravo histerijo.

Dybala je iz torinskega v rimskega velikana prestopil kot prost igralec, pogodba z Juventusom se mu je namreč iztekla. Navijači Rome so navdušeni, zato so se sinoči v velikem številu zbrali na ulicah in Argentincu izkazali dobrodošlico.

Tudi sam Dybala ni mogel verjeti svojim očem, ko je zagledal 50 tisoč navijačev, ki so prepevali pesmi njemu v čast in prižigali bakle.


Argentinec je izbral dres s številko 21, čeprav so vsi pričakovali, da bo njegova desetka. "Direktor kluba mi je predlagal številko deset. Pogovarjala sva se, saj vem, kako močno je ta številka pomembna v Romi. Desetka vendarle mora ostati Tottijeva - zaradi vsega, kar je naredil za ta klub. Mora bom nekoč nosil desetko, ampak zdaj bom nosil številko 21, s katero sem začel zmagovati. To želim početi tudi v prihodnje," je povedal igralec.

Dybala je priznal, da je bil trener Jose Mourinho odločilni dejavnik njegovega prihoda v Rim. "Seveda so veliko vlogo odigrali tudi lastniki, s katerimi sem se pogovarjal. Sicer pa je bil Mourinho zelo jasen s svojimi idejami. Navdušen sem." Na predstavitveni tiskovni konferenci je pojasnil, da so ga vodilni ljudje Juventusa marca obvestili, da ni več del njihovega projekta. "Ni šlo za denar. A če so se tako odločili, s tem nimam težav." Vseeno je napovedal, da zadetka v mrežo Juventusa ne bo slavil.

Pred prihodom v Romo se je 28-letni nogometaš pogovarjal tudi s Tottijem. Za njegove usluge se je sicer zanima tudi Inter. Pred Juventusom je nosil dres Palerma, v domovini pa Instituta iz Cordobe.

Značke: paulo-dybala, roma

Članki iz rubrike