sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

nu
nu
18 15.06.2022 13:54:02

Pretresljiva izpoved pretepene nogometašice: Izvlekla sta me iz avta in začela ...

Kheira Hamraoui je širši javnosti postala znana predvsem zaradi brutalnega napada.

Francoska nogometašica Kheira Hamraoui je pred časom preživela grozljiv napad. Na številnih naslovnicah se je znašla po tem, ko sta jo dva zamaskirana moška napadla brez kakršnegakoli vzroka, več kot očitno pa je bilo vse skupaj skrbno načrtovano.

Članica PSG-ja in francoske reprezentance se je s soigralko vozila v avtomobilu, ko sta se zaustavili, pa sta pristopila dva zamaskirana moška, jo izvlekla iz avtomobila in jo začela pretepati.



"Doživela sem grozljiv nasilen napad. Dva moška sta me izvlekla iz avtomobila in začela pretepati z železnimi palicami. Udarjala sta po nogah. Mislila sem, da bom tam ostala. Kričala sem od bolečine in se poskušala čim bolj zaščititi. Spomin na ta dogodek je poln bolečine," je za francoski dnevnik L'Equipe povedala nogometašica.

Dodala je, da jo je ta dogodek močno pretresel in da je potrebovala kar nekaj časa, da je prišla sploh k sebi. Močno je shujšala, posledice so bile tako fizične kot psihične. Hamraouijeva si zdaj želi predvsem izvedeti resnico in ugotoviti, kdo stoji za napadom. Policijska preiskava še poteka, a verjame, da bo zadevi prišla do dna. "Preiskava se mora končati, če tako bom lahko zaživela. Sem potrpežljiva in umirjena, čakam, da resnica pride na dan," je zaključila nekdanja igralka Barcelone.

Značke: hamraoui, psg

Članki iz rubrike