roka, dež Svet24.si

Nalivi bodo tako močni, da so izdali oranžno ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Bo nova vila Joca Pečečnika na vodik? Eden ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

miša-margan Njena.si

Miša Margan bo drugič postala mamica

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
0 06.06.2022 19:35:10

Končno je podpisal! Dobra novica za navijače Liverpoola!

profimedia
V zadnjem obdobju se je za precej nogometašev Liverpoola govorilo, da bodo zapustili Anfield, Divock Origi je to že storil, Sadio Mane je blizu prestopa v Bayern, pogodba pa bi se s koncem junija iztekla tudi Jamesu Milnerju.

Slednji pa je kljub zanimanju drugih klubov iz angleške premier lige, še za leto dni podaljšal svojo pogodbo z Liverpoolom. 36-letni Anglež, ki se najbolje znajde na sredini igrišča, lahko pa krpa tudi luknje na bočnih položajih v obrambi, je član Liverpoola že od leta 2015 in je v tem času za klub odigral že 289 tekem ter dosegel 26 golov in dodal 44 asistenc. Milner je najizkušenejši član ekipe Jurgena Kloppa in bo s svojimi izkušnjami ekipi pomagal tudi v naslednji sezoni. Ob podpisu nove pogodbe naj bi sprejel tudi precejšnjo znižanje svoje plače, da s tem pomaga klubu pri financiranju novih okrepitev.

Pod vprašajem pa je še vedno usoda obeh največjih zveznikov v napadu redsov, Maneju in Salahu se pogodba izteče po naslednji sezoni in s klubom se ne morejo dogovoriti o plači, zato se zdi, da bo Senegalec klub zapustil že letos, Salah pa je dejal, da bo zagotovo ostal še naslednjo sezono, potem pa bomo videli, kam se bo odpravil Egipčan.

Članki iz rubrike